Pazar, Temmuz 26, 2015

İKİ AMATÖR KULÜP BAŞKANI KIRKPINAR'DA AĞALIK İÇİN YARIŞTI


Futbol Dünyasının yakından tanıdığı Seyfettin Selim (Eski Hadımköyspor ve Büyükçekmecespor başkanı) ve Olcay Seçilir (Eski Gültepe Özgençlik başkanı) Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ağalığı için yarıştı.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin final gününde 655. Kırkpınar’ın Ağası da düzenlenen ‘Koç Satış İhalesi’ ile yapıldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ihaleyi 261 bin TL ile açtı. İki adayın yarıştığı ihalede Seyfettin Selim ihaleyi kazanırken, diğer ağa adayı Olcay Seçilir ise 325 bin TL’de adaylıktan çekildi.
                                    

2009-2013 yılları arasında ve 2015 yılında ağalık yapan altın kemerli ağa Seyfettin Selim bu yıl da ağalık ihalesini kaptırmayarak, Kırkpınar’da 7 kez ağa oldu.

Güreş ağalığını Seyfettin Selime kaptıran Olcay Seçilir, "Öncelikle Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde öncelikle bulunduğum için çok mutluyum Ata sporumuzun daha çok sevilmesi ve yaygınlaşmasında katkıda bulunmak amacı ile bugün Güreş ağalığı için ihaleye girdim. Çok güzel zevkli çekişmeli geçen açık artırma sonunda çekildim. Çok değerli iş adamı ve 6 yıldır ağalığının sürdüren Seyfettin Selim kazanmış oldu. Benim için tecrübe olmuş oldu. Ata sporumuza katkıda buluna herkese teşekkür ederim" dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.