Salı, Temmuz 28, 2015

SARICALARSPOR SAHAYA İNDİ

 
Sakarya 1. Amatör Lig ekiplerinden Sarıcalarspor 2015-2016 yılı sezonu için açılışını Kemer Sahası'nda gerçekleştirdi.  Sezon açılışına yöneticilerden Serkan Çakır Mehmet Gök Recep Altaş, Memduh Özbek ve Burhan Alaylı katılarak, gençleri ilk günde  yalnız bırakmadılar.
Sarıcalarspor antrenörü Basri Aktop, ilk gün çalışması öncesinde sporcuları ve mevcut yönetimi tanıştırdı. Daha sonra hafif antrenman sonrasında  kulüp yöneticileri ve sporcular hazırlanan ikramları afiyetle yediler.
Antrenör Basri Aktop "Bu yıl etrafımızda bulunan tüm mahallelerden yetenekli gençleri renklerimize kattık. Böylece bölgemiz de bulunan gençlerimize spor dalında hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz. Gençlerden oluşturduğumuz kadromuzla kategorimizde örnek bir takım olmayı sürdürmeyi istiyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve sporcularımızın ana hedefi centilmenlik ve Sakarya’ya futbolcu yetiştirmek. Gençlerimize destek veren herkese, özellikle de Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU


Hiç yorum yok:

İstiklalspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda lider İstiklalspor bugün oynanan maçların ardından bitime 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e çıkmay...