Pazartesi, Temmuz 27, 2015

ÖNCE KABİR ZİYARETİ ARDINDAN SEZON AÇILIŞI


2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor sezon hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. İlk olarak Eyüp Sultan'ı ziyaret eden Kırmızı-Siyahlılar ardından 2014 yılının Nisan ayından aramızdan ayrılan Genel Kaptan ve Basın Sözcüsü Merhum Amaç Şenozan'ın Aşiyan'daki kabrine gitti.

Beşiktaş temsilcisi ilk olarak saat 13.00'te tesislerde toplandı ve ardından Eyüp'e hareket etti. Futbolcular tüm Müslümanlar için Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra en kutsal 4. yer olarak kabul gören Ebu Eyyüp El Ensari'nin Türbesi'nin bulunduğu Eyüp Sultan Camii'ne giderek dualar etti.


Amaç Şenozan'a vefa
Futbolcular ve teknik heyet daha sonra geçen yıl 7 Nisan'da vefat eden Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Genel Kaptan Amaç Şenozan'ın kabrine ziyarette bulundu. 2013-2014 sezonunda şampiyonluğun ilan edilmesinden 2 gün sonra hayata gözlerini yuman, takımın adeta her şeyi merhum Amaç Şenozan'ın kabrinde tüm kafile dualar etti.

Kaleci Antrenörü belirlendi
Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Turgay Arıkdoğan ile görev yapacak kaleci antrenörü de belli oldu ve geçen sezon Galatasaray'da görev yapan Abdullah Senih Yaban ile anlaşma sağlandı. İki sezon önce Leventspor'da görev yapan tecrübeli masör Aziz Mahmut Bakırıcı da bugün göreve başladı.

İşte Leventspor'un yeni kadrosu
Levent Spor Kulübü Tesisleri'nde saat 16.00'da sahaya çıkan takımın antrenmanı öncesinde Kulüp 2.Başkanı Kenan Uzel, yeni sezonun hayırlı geçmesi ümidiyle başarı dileklerini teknik heyet ve futbolculara iletti. İç transferde anlaşmaya varılan futbolculardan Onur Okan Topaloğlu, Serkan Erok, Can Kaplanoğlu, Murat Yıldırım, Muhammet Kaya, Mesut Gönül antrenmana katıldı. 


Dış transferde ise daha önceden anlaşmaya varılan futbolcular arasında Cemal Can Düzce (Sultangazispor-Kaleci), Uğur Uygun (Halide Edip Adıvar-Defans), Eyüp Yanmış (Büyükçekmece Belediyespor-Defans), Ramazan Yıldız (Gazi Mahallesi-Orta Saha), Erdem Yılmaz (Çengelköyspor-Orta Saha), Muhammet Ali Kara (Nişantaşı-Orta Saha), Okan Kırlangıç (Beylikdüzü-Defans), Ercan Söyüncü (Erokspor-Orta Saha), Şükrü Can Yılmaz (Büyükçekmece Belediyespor-Orta Saha) yer aldı. Altyapıdan A Takıma yükselen Çetin Tekin, Mehmet Şirin Çifçi, Azat Aktaş ve Mücahit Çelik'de sezonun ilk antrenmanında yer aldılar.

Saat 16.00'da başlayan çalışma yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürdü.

Kaynak: www.leventspor.com

1 yorum:

Ogün Koca dedi ki...

Leventspor camiasına ve Serdar hocama hayırlı olsun , başarılar dilerim.
Vefa olarak rahmetli arkadaşımız Amaç Şenozan unutulmayıp her daim anıldığı için herkese teşekkür ederim , ALLAH rahmet eylesin , dualarınız kabul olsun inşallah.

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.