Cumartesi, Temmuz 25, 2015

İSTANBUL SİNOPSPOR’DA MANGAL PARTİSİ


                              

İstanbul Süper Amatör Lig'de İstanbul Sinopspor'da futbolcular ve yöneticiler mangal partisinde bir araya geldiler.

2015-2016 futbol sezon hazırlıklarına başlayan İstanbul Sinopsor teknik patron Tevfik Çoklu nezaretinde Halkalı Tesisleri'nde çalışmaların sürdürüyor. Haftanın son çalışmasında Kulüp Genel Kaptanı Yasin Şahin'in organize ettiği mangal partisine yönetim kurulu Futbolcular, Kulübün Onursal Başkanı Raşit Şahin ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de katılarak sezon öncesi futbolculara moral verdiler.
                            

Genel Kaptanı Yasin Şahin, "2015-2016 Futbol sezonuna yeni hocamız Tevfik Çoklu nezaretinde 25 kişilik futbolcu kadromuzla hafta başı itibari ile çalışmalara başladık. Yeni futbol sezonu öncesi Yöneticiler ve futbolcular ve Teknik ekip arasındaki arkadaşlığın pekişmesi ve moral oluşturması adına mangal partisi düzenledik.
İç transferde Okan, Adnan, Müslüm, Zeki Tuncay ile yeniden anlaştık. Dış transferde biz yakışacak camiayı çok iyi temsil edecek sağdaki kişiliği ve saha dışındaki kişiliği ve tabi ki bizi başarıya taşıyacak oyuncu kardeşlerimizi tercih ederek 16 oyuncu ile anlaştık" dedi.
                             
                                 
Yeni transferler:
Engin, Ozan-Reşitpaşa, Vural-Öz Trabzon, Mevlit, Emre -Başakşehir, Anıl-Halkalı Taştepe, Ramazan-Esen Bayburt, Ömer-Y.Diyarbakır, Oğuzhan-Şişli Sanayi, Ozan Çelik -Çorlu 1907,Enes-İstanbulspor.
Altyapıdan, Kadir, Batuhan, Sergen, Yunus, Semih ve Burak A takıma çıktı.
                             
Yasin Şahin "İnşallah bu kardeşlerimizi İstanbul Sinopspor'u daha iyi yerlere taşıyacaktır amacımız öncelikle Süper Amatörde Play-Oflar'da oynamak ardından Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak olacaktır. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve bugünde buraya katılarak bizleri onura eden Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk Başkanımız da çok teşekkür ederim" dedi.
                          
                     Gençtürk: Geçen yıl yarım kalanı tamamlarsınız

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmasında "İstanbul Sinopspor ilçemizin ve Sinop ilimizi temsil eden güzide kulüplerimizden biri. Ayriyeten Derneğimiz inde üye kulüplerinden elimden geldiğince de maçlarınızı izlemeye geliyorum bu sezonda yine fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. İnanıyorum ki geçen yıl yarım kalan olan Bölgesel lige çıkmayı bu sezon gerçekleştirirsiniz hepinizin bildiği gibi Belediye Başkanımızın destekleri ile tesisler en kısa zamanda daha büyük modern İstanbul Sinopspor'a yakışacak bir tesis kazandırmak için yöneticileriniz çalışmakta inşallah bu tesisle birlikte İstanbul Sinopspor Bölgesel lige çıkarak o gururu yaşatır. Yeni Futbol sezonun başta İstanbul Sinospor olmak üzere tüm spor camiasına hayırlı olmasını dilerim" dedi.
                                          
Tekin Direktör Tevfik Çoklu da yaptığı konuşmasında "Sinop ilimizin ismini taşıyan İstanbul Sinopspor'da hoca olarak görev yaptığım için mutluyum. Bana inan ve güvenen Başkan ve yöneticilerimizi inşallah mahcup etmeyiz.
Hangi takıma geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Sinopspor çok büyük bir camia. Bir misyonu temsil ediyor biz futbol takımı olarak bu misyonu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız biz az konuşup çok iş yapaktan yanayız. Yeni sezon için çok çalışıp bize güvenen ve inanları inşallah mahcup etmeyiz. Liglere çok iyi hazırlanıp lige hazır girmeyi arzuluyoruz bu organizasyonu yapan siz yöneticilerimizde çok teşekkür ederim" dedi.
                                   
Altyapıdan sorumlu Osman Tuncel de yaptığı konuşmasında Geçen yıl A Takıma bakıyordum yeni yapılan kongrede Altyapıdan sorumlu yöneticilik görevini aldım. İstanbul Sinospor olarak altyapıda çok güzel işler yapacağız Tevfik ve Altay hocamızla birlikte el ele verip İstanbul Sinopspor altyapısını çok güzel yerlere ve başarılara taşıyacağız bu demek değildir ki A Takımı bir kenara bırakacağım yine sizinle birlikte İstanbul Sinopsporumuzun Başarısı için el birliği yapacağız" diye konuştu.
                                   
Genel Kaptan Sıdık Özgenç de yaptığı konuşmasında "Öncelikle yeni futbol sezonun kulübümüze hayırlı olmasın dilerim. Yönetim olarak sizler inanıyor ve güveniyoruz sizlerden ricam yüreğinizi onurunuzu koyun centilmenlik içinde Sinopspora yakışır mücadelenizi verin bizlerde sizlere her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir de yaptığı konuşmasında "Öncelikle yeni sezonda aramıza gelen futbolcu kardeşlerimize ve Tevfik hocamıza hoş geldiniz demek istiyorum. Yeni futbol sezonunda yeni hoca ve aramıza katılan siz değerli futbolcu kardeşlerimiz yeni sezona çok iyi hazırlanarak geçen sezon yarım kalan Bölgesel lige çıkma arzumuzu yerine getirirsiniz. İnşallah el birliği ile yönetim futbolcu taraftarlarımızla birlikte başarırız dedi". 
Yapılan konuşmaların ardından Futbolcular tek tek kendilerini tanıttılar.

HABER:Yılmaz AKTEPE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

imkanları dahılınde her sene mutevazı ama faırplay cercevesınde super amatorde yıllardır boy gosteren sinop özlem kulubunu gercekden takdır etmek gerekır her yıl ne kavgalı gurultulu macı olur nede rakıplerınden olumsuz bı davranıslarını duyarsınız bı sınıf atlayıp bolgesel lıgde boy gostermelerının zamanı geldı bence onun ıcınde bu sezon cok uygun bı sezon dılerım bunu degerlendırırler

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.