Salı, Temmuz 28, 2015

HEDEFLERİ 3. LİG

 
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaalispor'da Kulüp Başkanı Cemal Angın, Başkan Yardımcısı Murat Duman, yöneticiler Recep Ekşi, Turhan Macuncu ve antrenör Talip Toprak çarpıcı açıklamalarda bulunarak hedeflerinin 3. Lig olduklarını söylediler. 
Kocaalispor Başkanı Cemal Angın, "Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Transfer Komitemiz bu doğrultuda hazırlıklarını sürdürüyor. Centilmence Kocaali’ye yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz“ dedi.

Kocaalispor Başkan Yardımcısı Murat Duman “Takımla beraber ilk çalışma startını bugün (Dün) üniversite sahasında yapacağız. Kocaali 23 bin nüfuslu bir ilçe. Spor ahlakına katkı yapan bir ilçe olduk. Yenildiğimizde rakipleri kucakladık. BAL’daki ilk yılımızda sıkıntı çektik. Ancak tecrübe kazandık. Kocaali dışarıda, spor başarısıyla tanınan bir ilçe oldu” şeklinde konuştu.
İşte transferler
Kocaalispor iç transferde Cengiz Reis, Ümit Tiflis, Emrehan Bektaş, Furkan Gez, Muhammet F.Kılıç, Onur Kalyoncu, Erdi Özdemir, Oğuzhan Durmuş, Emrah Albay, Mert Olgun ile anlaştı. Mavi Beyazlı ekip dış transferde ise Sakaryasporlu kaleci Harun Avgın, Samsun Termespor’dan  Sol açıkta oynayan Caner Bekgöz, Çaykışlaspor’dan kaleci Sezer İrit, Orta Saha Burak Doğan ve Orta Saha Berkay Toker, Adapazarıspor’dan stoper Abdülkadir Balkaya’yı bünyesine kattı. 

Takım ayrıuca dış transferde 4 futbolcu ile daha görüşmelerini sürdürüyor. Dış transferde 2 futbolcu ile %90 anlaşıldı. Takımda kadro sayısı , alt yapıdan gelen genç futbolcuların takviyesi ve dış transferler ile birlikte 30 olacak. Teknik heyetin isteği doğrultusun her mevkide futbolcu olacak.
'Yaş serbest olmalı'
Kocaalispor antrenörü Talip Toprak,  "3. Lig ve BAL'da yaş sınırının olmaması lazım. BAL’da yaş sınırı serbest kalmasını doğru buluyoruz. 5 futbolcumuz kontenjan. Biz büyük paralar veren bir kulüp değiliz. Önce ayakta durmaya çalışacağız. Taşıma suyla bu işler olmaz. Benim hayalim 4-5 futbolcuyu oynatırsak, bizim için en büyük başarı odur. Bu arada Çaykışlaspor yönetimi bize 3 oyuncu verdi. Çayışlaspor’a ve sporcuları yetiştiren meslektaşım Kadir Şirin’e teşekkür ediyoruz“ dedi.
Kamp Kocaali'de
Kocaalispor yöneticilerinden Recep Ekşi, “Sezon startını verdik. Yönetimimiz ve kadromuzu güçlendirdik.  5-10 Ağustos tarihleri arasında Kocaali’deki tesislerde Teknik heyetimizin belirleyeceği doğrultuda 20 günlük bir kamp çalışması yapacağız. Hedefimiz 3.Lig“ şeklinde konuştu.

Mavi-Beyazlılar'ın Basın Sözcüsü Turhan Macuncu da Kocaalispor olarak dostça ve centilmence mücadele ederek, Sakarya'yı BAL'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.