Pazartesi, Temmuz 27, 2015

BAYRAMPAŞA KULÜPLERİ İSYANDA


Bayrampaşa Belediyesi’nin geçen Salı günü hiçbir bilgi vermeden ilçedeki sahaları kapatması kulüpleri harekete geçirdi. Bayrampaşa Kulüpler Birliği olağan üstü toplandı.

Başkan Mustafa Aydemir yönetiminde, Bayrampaşa Demirspor Lokali’nde gerçekleşen toplantıya Cevatpaşaspor, Altınaslarspor ve Altıntepsi Makelspor dışında ilçedeki tüm kulüpler katıldı. 

Toplantıda kulüpler, gündüz dahi idman yapılmasına izin vermeye belediyeyi kınadı. Kulüplerin toplantıda öne çıkan şikayetleri;
- Şampiyon takımlara ödül sözü verilmesine rağmen bunun yerine getirilmemesi.
- Antrenman sahalarının kapatılarak ilçedeki 17 kulübün mağdur edilmesi.
- Yüzde 51’i Beşiktaş’a satılan Bayrampaşaspor’un akademi liglerine katılması durumunda Bayrampaşa Belediye Stadı’nın programının yoğunlaşması sonucu ilçede baş gösterecek maç sahası sorunu.

Toplantıdan notlar:
- Kulüpler bir heyet oluşturup Belediye Başkanı Atila Aydıner’i ziyaret etmeye karar verdi.
- Aylar sonra ilk kez Bayrampaşa Kulüpler Birliği bu denli büyük katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ‘Reklam için değil Çocuklar için spor’ kararı alındı.
- İlçe kulüpleri 10 yıl aradan sonra Demirspor’u ziyaret ettiler-ki Demirspor birlik içinde kendi binası olmayan tek kulüp. Bu imkansızlıklara rağmen U12 ve U13’te şampiyon olan Kırmızı-Yeşilliler toplantıda hemşehrilerinin  tebriklerini kabul etti. Bu arada Belediye’nin her kulübe şampiyonluk tebriği için yaptırdığı afişlerden Demirspor’a yaptırmadığı belirtildi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Salladılar salladılar adamlar Yıldırım mahallesinde stad Yaptılar yeni. Bayrampaşaspor Maçlarını idmanlarını orada yapacak. Tek işleri köstek olmak. Kim nereden ne koparırsa kârdır.

Adsız dedi ki...

Bayrampaşa belediyesinin tek işi başarılı sporcuların adını spor salonlarına ve caddelere vermekten ibarettir.Spordan anladıkları sadece budur.O sporcuların hiç birinde belediyenin en ufak bir katkısı yoktur ama özellikle seçim zamanı bu sporcular malzeme olarak kullanılırlar.Bir inceleyin bakalım belediye şampiyon olmuş bir üst lige çıkmış takımlarına beş kuruş yardım yapmış mı? sezonları başlayacak olan takımlar bayrampaşadaki kısıtlı sahalarda idman yapabiliyorlar mı? GERÇEKLERİN KÖTÜ BİR HUYU VARDIR BİR GÜN MUTLAKA ORTAYA ÇIKAR.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.