Salı, Haziran 30, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR PAZARTESİ TOP BAŞI YAPIYOR.


İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Yeşilova Esnafspor  2015-2016 futbol sezonu için 6 Temmuz'da çalışmalara başlıyor.

Yeşil-Beyazlılar yeni sezon hazırlıkları için Yeşiova Kemal Aktaş Tesisleri'nde Mustafa Altay  nezaretinde ilk çalışmasını yapacak.

Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı açıklamada "2015-2016 futbol sezonu için 6 Temmuzda Kendi tesislerimizde  futbolcular ve teknik ekip ilk olarak bir toplantı gerçekleştireceğiz" dedi.
Ulaş, Yeşilova Esnafspor'un ligde önce iyi bir takım hüviyetine sahip olma hedefinde olacağını ve Yeşilova'yı en iyi şekilde temsil etme amacını taşıyacağını belirterek yeni bir sezon öncesi teknik yönetime ve futbolculara başarılar diledi.

Öte yandan Yeşilova Esnafspor yeni sezon öncesi transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim ve teknik heyetin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında çok sayıda futbolcu ile temas sağlandığı belirtilirken, transfer politikası konusunda ince eleyip sık dokunacağı ve takımın hedefleri doğrultusunda kulübe maksimum yarar sağlayacak futbolcuların transfer edileceği belirtildi.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.