Pazartesi, Haziran 29, 2015

'SPOR KÜLTÜRÜNE SAHİP SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ'

                                               
Küçükçekmece İlçesinin Yeni kulüplerinden olan İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever ve As Başkan Tamer Arslan Kulübün misyonunu ve geleceğini ve hedeflerini açıkladı.            
İstanbul Balkan spor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever yaptığı açıklamasında Misyonumuz. İstanbul Balkan spor’u  camiasına yakışır ve yarıştığı tüm branşlarda iddialı bir şekilde var etmektir.
 Balkan spor geleceğe yatırım yaparak genç ve dinamik sporcuları hedef almaktadır. Kalıcı olmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstermekteyiz. Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekiptekiler gecesini gündüzüne katarak karınca gibi çalışmaktadırlar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eseri hayal etmektedirler. Bu hayal bizim en büyük enerjimiz itici gücümüz olmaktadır.  Bir gün İstanbul Balkan spor adından bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine  olacaktır!
Spor sevgi, arkadaşlık, dostluk ve sıcak bir ortam oluşturmada da büyük katkılara sahip bir unsurdur. İşte tam da bu bağlamda Balkan spor bütün bu kavramları içinde barındırarak varlığını 2014 yılında hayata geçirmeyi başarmıştır.
Cumhuriyetle birlikte gelen ve yüce lider Atatürk’ünde Dediği gibi “Spor yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlâk da bu işe yardım eder. İstanbul Balkan spor kulübü bu yolda ilerleyerek Türk futbol alemine Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcular ve spor adamları yetiştirmek için spor hayatına adım atmıştır.
Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara, parkelere, salonlara çekip onlara  hizmet verip İstanbul Balkan spor kulübünü  geçmişiyle ve geleceğiyle de örnek teşkil etmek için yola çıkmıştır. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese bugün gönlümüzü yârin tesislerimizi imkânlarımızı açacağız.  Bugüne gelmemiz de katkısı olan ve bu vizyonumuz da bizlere destek olan kulübümüze hizmet edenleri ve hizmet etmekte olanlara  teşekkürü bir borç bilirim.
Kulübü bugüne getiren ve buna hizmet eden, bugünden sonra kulübümüzü geleceğe taşıyacak her teşekkür ederim.
                             
İstanbul Balkan spor As Başkan Tamer Arslan da yaptığı açıklamasında biz yeni kurunla bir takımız yani yendi doğan çocuk gibi önce imekleyer yürümeyi öğreniyoruz. Kulüp olarak öncelikle altyapı bunu içine geçtiğimiz ay yıllarca Profesyonel top oynamış teniyim ve tecrübe sahibi UEFA Lisanslı teknik Direktör Fikret Durak hocamızla anlaşarak Futbol Direktörlük görevine getirdik.   
                    
Fikret hocamızın çalışmalarına başlaması ile birlikte altyapımızda oyuncu sayısı da artmaya başladı. Okulların tatil olması münasebeti ile hafta içi çalışımların yapmakta burada bir birinden yetenekli oyunucalar var yeni kulüp olduğumuz için öncelikle tüm yaş guruplarında çok iyi takım kurmak Fikret hocamız bu konuda büyük özveride bulunuyor.   
                            
Camia olarak lig maçların başlamasını sabırla bekliyoruz doğrusu. Bu bizim için çok önemli çok büyük projelerimiz var tabi önce önümüzü görmek istiyoruz Verilen tüm hizmet alanlarında; kaynaklarını verimli ve etkin kullanarak, toplumun yaşam kalitesini ve memnuniyetini arttırıp spor hizmetleri noktasında öncü olmaktır. Kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda ileri antrenman yöntemlerini kullanarak geniş ufuklu, yüksek spor kültürüne sahip sporcular yetiştirmek. Ülkenin ve kurulduğumuz bölgenin en köklü spor kulübü olmak.
                         
Hedeflerimiz Dünya standartlarında sporcu yetiştirmek Marka değerini yükseltmek Daha fazla branşta hizmet vermek Türk sporunda söz sahibi olmak Sporcu sağlığını esas kılmak Spor ahlakının ve kültürünün geniş kitlelere yayılmasına öncülük etme inşallah bunu yönetim kurulu ve camia olarak başarırız başarmak inanmanın yarsıdır dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE   







                             

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.