Pazartesi, Haziran 29, 2015

KIZDI VE YILMAZ VURAL'I DA ALDI GİTTİ


Mudanyaspor'da daha önce başkanlık adaylığını açıklayan Recep Günay adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Bir açıklama ile bunu bildiren Recep Günay'ın yakın çevresinde, Hayri Türkyılmaz'ın desteklediği ve geneli Mudanya'lılar dan oluşan bir liste hazırlığına kızdığı için bu kararı aldığı konuşuluyor.

Mudanyaspor için hayırlı olsun. Sahipsiz kalmadığına sevindik.

Biz Bursalı ve bu yörenin insanları çocuklarıyız. 20 yıldır Mudanya'da oturuyor iş yeri çalıştırıyor ve burada yaşıyoruz. 90 yıllık Mudanyaspor kulübünün bugün her hangi bir lokalinin olmadığını, kulübün idari ofisi bodrum katta bir depo olduğunu ve içerisinde oturacak bir sandalye dahi olmadığını ve kulübün kapanmanın eşiğine geldiğini gördük. Böyle bir manzara ne Mudanya ilçesine nede 90 yıllık Mudanyaspo'ra yakışmamaktadır. Biz bu göreve talip olduktan sonra Mudanyaspor bütün ülke gündemine düşmüş olup bütün Türkiye'de Mudanya ve Mudanyaspor'un adını duymayan kalmamıştır.

Yılmaz Vural konusuna gelecek olursak;

Yılmaz hoca benim çok eski bir arkadaşım ve dostumdur. Ben 1999-2000 döneminde Bursaspor Kulübü başkanlığına geldiğim zaman yine kendisi ile görüşmüş ve Teknik direktör olarak beraber çalışmıştık. Bu dostluğun getirdiği samimiyetle bir hafta kadar önce kendisi ile görüşüp Mudanyaspor'da başkanlığa talip olduğumu kendisinden teknik ve futbolcu konularında fahri olarak danışmanlık yapmasını rica ettim ve sağ olsun kırmadı. Bu olay bütün ulusal basında geniş ses getirdi ve Mudanyaspor'un varlığından herkes bir şekilde haberdar oldu.

Bu konu ile alakalı sebebini hala anlayamadığım şekilde Mudanya basını ve bazı kesimler tarafından hocaya sormadan yalanlama yapılmaya çalışılmakta.

Yılmaz hoca Radyospor'a konunun doğru olduğunu fahri olarak Mudanyaspor'a teknik konularda destek olacağını bizzat kendisi söylemiştir.

Önümüzdeki hafta Bursaspor Kulübü yöneticileri ile beraber Mudanyaspor'un Bursaspor'a pilot takım olması için ön protokol yapıp basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracaktık.

Ama görülüyor ki Mudanyaspor'a sahip çıkacak arkadaşlar varmış kendilerine başarılar diliyor ve ekibim ile birlikte adaylıktan çekiliyorum dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.