Perşembe, Mart 05, 2015

K. ÇEKMECE KULÜPLERİNDEN TFF VE İASKF'YE TEPKİ


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (KASKDD) , alt yapılarda hafta içi maç verilmesi nedeniyle TFF İstanbul İl Temsilciliği ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na tepki gösterdi. Dernek, durumun devam etmesi durumunda üye kulüplerinin maçlara çıkmama ihtimali üzerinde durduğunu ifade etti.

KASKDD'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Daha önce defalarca kulüpler tarafından sorunlar dile getirilse de TFF İstanbul İl Temsilciliği, okulların devam ettiği şu günlerde alt yapı liglerine hafta içi maç programlamaya devam etmektedir. Bu durum çocuklarımızın derslerinden geri kalmasına neden olduğu gibi kulüplerimize büyük sıkıntı yaratmaktadır zira birçok kulüp ücretiyle bile hafta içi sporcuları taşıyacak boş servis bulmakta zorlanmaktadır.

Tüm bu şartlarda, zaten grupları sekizli olan ve takımların 14 maç yaptığı alt yapı liglerinde TFF'nin ısrarla hafta içine maç programlamasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Kuruluş amacı kulüplerin hakkını korumak olan İASKF'nin de TFF'nin tüm uygulamalarına sessiz kalmaktan öte adeta çanak tutan tutumunu da hayretle gözlemlemekteyiz.

'Maçlara çıkmayız'

Küçükçekmece ilçesindeki amatör spor kulüpleri olarak mevcut uygulamalardan rahatsızlık duyduğumuzun bilinmesini isteriz. TFF İstanbul İl Temsilciliği'nin, kulüpleri zor durumda bırakacak başka bir uygulamasında daha fazla sessiz kalmayacağımızın, içinde maçlara çıkmamanın da bulunduğu daha sert protesto yöntemlerini uygulamaya geçireceğimizin bilgisini kamuoyuyla paylaşırız."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

U 13 lıgı başlayacak kardan dolayı lıgler ertelenmıstı hafta ucı maç verılmesı normal dernek olarak ıdınız gucunuz elestırı cozum onerınız ne

KELMENT dedi ki...

Bak arkadaş; öncelikle ismini açıklayarak meydana öyle çıkmanı tavsiye ederim. Küçükçekmece Kulüpler Birliğimiz 3 ay önce başlayan ve 2 hafta önce finalini oynattığımız Başkanlık turnuvası maçlarının tamamını Cumartesi-Pazar 17:00-22:00 saatleri arası oynatmış ve kimsede okulundan geri kalmamıştır. (U13 yaş grubu)Önerimiz gece maçları ve bu gece maçları projesi 3 yıl önce tarafımızdan İl Temsilciliğine ve İASKF na sunulmuştur. Bilgilerinize.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...