Cumartesi, Kasım 15, 2014

AYAZAĞASPOR-ÇAĞLAYAN GB MAÇI TATİL EDİLDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta Ayazağaspor-Çağlayan Gençlerbirliği maçı 70. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil oldu.

Ayazağa Stadı'ndaki karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 70. dakikada hakem konuk takım lehine bir penaltı verince saha bir anda karıştı. İtirazlar sonrası hakem Ayazağaspor'dan 3 futbolcuya kırmızı kart çıkarınca taraftarlar sahaya girdi ve hakemleri darp etti.

Hakemler güçlükle soyunma odasına kaçarken müsabaka tatil oldu. Daha sonra ambulans geldi ve sağlık personeli hakemlere tıbbi müdahalede bulundu. Ayazağasporlu taraftarlar bir süre hakem odasına girmeye çalıştı. Darp edilen Hakemler yaklaşık yarım saat sonra polis eşliğinde stattan ayrılabildi.


Maçla ilgili son kararı TFF verecek.

Yerel Futbol Haber Merkezi

7 yorum:

cemıll dedi ki...

Cok dayak yediler 2 saat cıkamadılar

Adsız dedi ki...

merak etmeyin stad 1 maç kapanır . Örnek olarak 1877 Alemdağ'ın üsküdar anadolu maçını örnek gösterebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

Ayazağalı arkadaşlar eyvahhhhh hakem aynı zamanda bir polis memuru bilginize

Adsız dedi ki...

En büyük Yamanspor

Adsız dedi ki...

Yamanspor Ayazağa maçında da aynı olaylar olmuştu

Adsız dedi ki...

alayınıza gider

By T 61 dedi ki...

VALLAHA KİMSE KUSURA BAKMASIN bunun suçlusu il hakem kurulu ve şakşakcıları hak ediyorlar sizin egonuzu tatmin etme yeri değil orası amatör bir pislik ve herkes buradan kurtulmak istiyor. Bağlarbaşı - Irmakspor maçının hakemide kendine ve mesleğine ihanet etmiştir. Amatör camiya tam bir pislik içinde ve takımlar buradan kurtulmak istiyor Bakının Küçükköy Alibeyköy gibi köklü takımların mücadelesi sadece bu yönde bu pislikten kurtulmak inşallah bir tane adam çıkarda hakemlere derki aklınızı başınıza alın

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...