Cuma, Eylül 12, 2014

'Düşmez ve Ekşioğlu arasında sorun yok'

İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ile TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu arasında herhangi bir soğukluk veya sorun olmadığını söyledi.



Tanrıyaşükür, yazarımız Engin Akın’ın yazısında geçen ifadelerle ilgili olarak, “Sayın Ali Düşmez ve Sayın Yemen Ekşioğlu arasında hiçbir sıkıntı yok, olması da mümkün değil. Zaman zaman ters düşüncelerimiz olabiliyor. Bunun ötesinde bir şey yoktur. Ali Bey de deklare etmiştir zaten ‘Yemen Beyle mutluluk içinde çalışıyoruz’ diye. Yemen Bey gerçekten birlikte çalışması kolay bir isim.

'Husumet söz konusu değil'
Ali Düşmez ve Yemen Ekşioğlu’nun Kazım Karabekir Mevlanaspor’un açılışında yan yana gelmekten kaçındığı yönündeki iddiaya ise Tanrıyaşükür, “Tesadüfen olmuştur. Bir soğukluk olsa Ali Bey de Yemen Bey de bana söylerdi. Aralarında hiçbir husumet yok. Ben biliyorum ki günde en az 1-2 kez birbirlerini arayıp soruyorlar” ifadelerini kullandı.

İASKF’nin son dönemde önemli icraatlere imza attığını ve TFF ile uyum içinde çalıştığını belirten Tanrıyaşükür, “İstemeyenlere rağmen bu birliktelik ve ahenkli çalışma devam edecektir. İktidar çatışması olduğu şeklindeki iddiaları hoş bulmuyoruz, gerçekliği de yok” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...