Cuma, Eylül 12, 2014

Sancaktepe Belediyespor, Kocaeli Birlik maçına hazır

U17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara-1 Grubu takımlardan Sancaktepe Belediyespor, Pazar günü oynayacağı sezonun ilk maçına Sarıgazi Stadındaki yaptığı idmanla hazırlanıyor.



2014-2015 sezonu ilk maçına Pazar günü Sancaktepe Şehir Stadında Saat 14-00'te Kocaeli Birlikspor karşısına çıkacak olan Sancaktepe Belediyespor, Teknik Sorumlusu Mustafa Ertem yönetiminde Sarıgazi Stadında her gün yaptığı antremanlarla devam ediyor. Sakat futbolcusu bulunmayan Kırmızı Beyazlıların antremanda son derece neşeli oldukları gözlendi. Isınma koşularıyla başlayan antreman, fiziksel çalışmalarla devam edip, kaleye şut ve penaltı atışı ile son buldu.



Ertem: Hedefimiz Şampiyonluk
Sancaktepe Belediyespor’un tecrübeli Teknik Direktörü Mustafa Ertem "2014-2015 sezonuna yeni bir yapılanma ile başladık, geçtiğimiz sezondan altı futbolcu aramızdan ayrıldı. 15 kişilik kadromla lige başlayacağız. Akademi liginde oynayabilecek kapasitesi olan futbolculara kapımız her zaman açık. Grubumuzda tek İstanbul takımı olarak mücadele edeceğiz, İlimizi ve İlçemizi en iyi şekilde temsil edip başarılı sonuçlar alacak yetenekli ve karakterli futbolcularım var, takımıma güveniyorum Şampiyon olacaklarına yürekten inanıyorum. Yeni sezonun tüm Sancaktepe Belediyespor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...