Pazar, Eylül 14, 2014

Nişantaşı FK gol oldu yağdı

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup 2.haftasında Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda Nişantaşı FK ile Yıldırım Bosna karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 sona ererken, ikinci yarıda da bir gol bulan Nişantaşı FK karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı ve 2.haftada 2.galibiyetini aldı.

 

Yıldırım Bosna ise ilk hafta aldığı beraberlikten sonra bu hafta da kaybetti ve 3 puanla tanışamadı. Yıldırım Bosna taraftarları karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcularını birlikte tribüne çağırmaları ve alkışlamaları sahada görmek istediğimiz gürüntülerdi. 90 dakikalık bölümde de Yıldırım Bosna taraftarları sadece takımlarını desteklerken, zaman zaman da kendi takımlarına pretostoda bulundular. 5-0'lık skora rağmen 90 dakika boyunca küfür etmeden takımlarını destekleyen Yıldırım Bosna taraftarı karşılaşma sonrasında da olaysız bir şekilde stattan ayrıldılar.

Karşılaşmaya Nişantaşı hızlı başladı. Henüz 8.dakikada Hasan Akkaya'nın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 17.dakikada Emre'nin golüyle skoru 2-0'a getirdi. 27.dakikada Emre kendisinin 2.golünü atarken Nişantaşı'nı 3-0'a getirdi. İlk yarıda fırtına gibi esen Nişantaşı'nın 4.golü 41.dakikada Kenan'dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 Nişantaşı üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 87.dakikada Emre skoru belirleyen golü kaydetti. Emre oynadığı futbol ve attığı 3 golle yıldızlaşırken, Nişantaşı 2.maçını da kazanarak puanını 6'ya çıkardı. Yıldırım Bosna ise ilk hafta ki beraberlikten sonra 2.haftada almış olduğu farklı mağlubiyetle adeta şok oldu. Karşılaşma öncesinde bu skoru kimse tahmin edemezdi. Fakat sahada rakibinden çok daha iyi olan Nişantaşı girdiği gol pozisyonlarını değerlendirdi ve 5-0'lık skorla sahadan galip ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

 

[gallery link="file" columns="5" ids="143157,143158,143159,143156,143162,143161,143160,143164,143165,143166,143167,143168,143169"]

5 yorum:

YıLdırımLı dedi ki...

satılmış hakemler yıldırımdan ne ister

futbolsever dedi ki...

Öncelikle centilmence bir maç olduğundan dolayı iki takım oyuncularınıda tebrik ederim ve kazanan takımı kutlarım. Yıldırımbosna bugünden itibaren bazı değişimler ve gelişimler olucak umarım hayırlısı olur. Maçı özetleyen arkadaş iyi özetlemişte orda çok önemli eksikler var. Belliki bugün bu hakemlerin kulaklarına bişey fısıldamışlar. Henüz daha maçın başında yıldırımbosnalı 11 numaralı futbolcunun kaleciyle karşı karşıyayken indirilmesine(son adam) bir hakem nasıl kart bile göstermez(!)Bu nasil bir ayiptir hani taraftarlar icin gecen hafta futbolcu emegiyle birseyler kazaniyor nasil sahaya dalip onun emegine engel olursun diyenler, bugunku mactaki hakemi emek hirsizi ilan etmiyor.ve gelelim diger bir olaya Maç 1-0 iken verilmeyen yüzde binlik bir penaltı ve bu iki pozisyonda hakemin verdigi tarafli yanlid kararlarin maçın kaderiyle fazlasıyla oynandıgıni dusunuyorum. Eminimki hakem o kararlari verse bugunku konu basligi oyle olmazdi. Ama bu yenilgi yildirimbosna takimini yeniden hirslandirip guzel takviyelerle kullerinden dogurtacagina inaniyorum. Gelelim taraftar konusuna yildirimbosnali taraftarlar bugun gercekten onlarla ugrasan olmazsa onlarin kimseyle isi olmayip islerinin takimla olduklarini gosterdiler. Kaynarcasporlu 8 ve 11 numaranin tahrik etkisinin olay yarattigini göstermektedir bu olay.

felix dedi ki...

maç haberini yazan arkadaş aşırı iyi niyetli (!) biri
anlaşılan.
yıldırımbosna taraftarları ikinci yarı hakeme, maç sonu
kendi oyuncu ve antrenörlerine ve polise bol miktarda
küfür ettiler. maç sonu soyunma odalarına saldırdılar.
ancak maçı yazan arkadaş " .. 90 dakika boyunca küfür
etmeden takımlarını destekleyen yıldırımbosna taraftarı
karşılaşma sonrasında olaysız bir şekilde stattan ayrıldılar."
diye yazmış.
olay olması için birilerinin şişlenmesi, dövülmesi veya
arabaların yakılması mı lazım?
haber yazarken allah rızası için biraz dürüst olun...

Turgay TOKEL dedi ki...

Haberi ben yazdım. İLk yarıdan sonra bir başka maç olan Saanayi Mah selimpaşa maçına gittim. Orada bulunan değerli bir nişantalı arkadaştan bilgileri aldım. Özellikle taraftarı sordum bana sizin söylemiş olduğunuz şeylerden bahsetmedi. Konu hakkında bundan sonra gözümle görmeden taraftar hakkında konu yazmayacağımı belirtir, uyarınız için teşekkür ederim. Ama sizinde " haber yazarken allah rızası için biraz dürüst olun " cümleniz bizlere haksızlık değil mi ? Biz bir günde 4-5 yeri geliyor 7-8 maça gidelim görüntü alalım bir çok maçı okuyucularımıza aktaralım diye uğraşıyoruz ve bu uğraşmalarımız tamamen gönüllü. Bundan sonra 90 dakika bulunmadığım maçlarda taraftar hakkında bu tip haberler yapmayacağım. Sonuç olarak Yıldırım Bosna taraftarı Nişantaşı takımına herhangi bir saldırı vs söz konusu olmadı.

çeton dedi ki...

Felix bey adi cikmis dokuza inmez sekize misali yorum yapma. Her golden sonra nisantasi sporlu oyunculari alkisladik ne takima ne yonetime nede taraftara kufur olmadi. E ama taraftarda bir canli sonucta hangi taraftar verilmeyen kirmiziya verilmeyen penaltiya itiraz yapmaz hakeme? Mac basinda takimi nasil trubune cagirdiysak o sekildede alkisladik nisantasi spor kulubunu.mactan sonra hakeme tepki her takimin yaptigi seydir ama oyle kendi topcumuza saldirma kapi kirma falan olmadi zaten topcularda cogu bizim semtten bilmem anlatabildim mi boyle tahrik edici yorumlar yapmayin iyimser olun biraz saygilarimla..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...