Pazar, Eylül 14, 2014

Gürpınar galibiyetle tanıştı

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta igin ilk haftasını mağlubiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Gürpınarspor oldu.

 

Gürpınar sahasında oynanan karişılaşmada Esen Bayburtspor'u konuk eden Gürpınarspor maçın 80.dakikasında Burak’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak bu sezonun ilk üç puanını kendi sahasında ve seyircisi önünde hanesine yazdırdı.

Gürpınar sahasında oynanan ve temposu yüksek geçen karşılaşmada ligin ilk haftasında sahadan mağlubiyetle ayrılan iki takım Gürpınar sahasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyuna etkisini koyan ev sahibi Gürpınarspor oldu, üst üste geliştirdiği ataklarla gol arayan yeşil beyazlı ekip bu pozisyonlardan yararlanamadı.

Karşılaşmada ilk dakikalara tutuk başlayan konuk ekip Esen Bayburt takımı oyunun temposunu zaman zaman eline alarak orta sahadaki üstünlüğü ile topa daha çok sahip olmaya ve oyunu istediği gibi yöndirmeye başladı. Bu üstünlüğünü ileri uç oyuncularına taşıyamayan konuk ekip istekli olmasına rağmen gol bulamadı.

Enis asist yaptı
Karşılaşmada 56.dakikada oyuna giren Enis Küçük oyunda tempoyu arttırdı. Forvetteki baskılı oyunu ve gol yollarındaki tecrübesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Enis’in 80’in dakikadaki akıllı asistini Burak gole çevirdi ve topu Esen Bayburt filelerine gönderdi 1-0.

İlk galibiyetini aldı
Ligin ikinci haftasında galibiyetle tanışan Gürpınarspor’da büyük sevinç yaşandı. Esen Bayburt karşısında oynanan karşılaşmayı Gürpınar Eski belediye Başkanı ve Gürpınarspor onursal Başkanı Velittin Küçük’te türbinden seyrederek alınan galibiyette manevi destek verdi.

Stat: Gürpınar
Hakemler: Cihan Ataş, Halil Onur Güren , Aytekin Duran
Gürpınarspor: Barbaros 7, Muhammed 7, Umut 7, Engin 7, Gökhan 7, Burak 7,Mehmet 6( dk 56 Enis 7)( dk 81 Mertcan 6), Okan 6( dk 66 Ali 6),Enver 7, Umut altuntaş7, Emrah 7
Esen Bayburt: Yalcın 6, Ertuğrul 6( dk 86.dk Göksel 6), Emre 6, Tacettin 6, Mehmet 6, Burak 6( dk 81 Deniz 6), Tolunay 6, Ferhat 6, Furkan 6, Erdem 6, Fırat 6( dk 74 Ramazan 6)
Gol: 80.dk Burak (Gürpınarspor)

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

 

[gallery link="file" ids="143130,143129,143128"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...