Pazar, Eylül 21, 2014

Güngören cup U17 şampiyonu Çetinkayaspor

10 Takımın katılımıyla geleneksel olarak düzenlenen u 17 cup futbol turnuvası maçında yarı final maçlarında Güngören sporu 3-0 ile geçen Haz. Çetinkayaspor ve İst Güngörensporu 2-0 geçen Güneştepespor finalde karşı karşıya geldi.


Çok sayıda Güngörenli sporseverin ilgi gösterdiği maç büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda kazanmak için büyük çaba gösterirken son gülen Haz. Çetinkayaspor oldu.
Karşılaşmanın 15.dakıkasında 1-0 öne geçen Güneştepespor ilk yarı skoru koruyamadı ve 34. dakikada Çetinkaya karşılık verdi ve ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 bitti.
İkinci yarıya iyi başlayan iki takımda çok sayıda fırsat yakalasa da golü bulan taraf Çetinkaya cephesi oldu ve skor da 2-1 öne geçti.
Bu golden sonra iyice risk olan Güneştepe spor 36. dakikada skoru
2-2 getirdi ve karşılaşma penaltı atışlarına kaldı.
Penaltı atışları sonunda 3-2 skorla şampiyon Haz. Çetinkaya spor oldu.
Maç sonunda saha içerisinde güzel görüntüler vardı.Turnuva ya katkı da bulananlara birer plaket verildi.Turnuva da İlk 3 sırayı alan takımlarımıza kupa verildi,Onun yanında En değerli Oyuncu,Gol Kralığı,En iyi kaleci ve En İyi Teknik Direktör ödülleri verildi.
Turnuva boyunca saha da bizle olan hem turnuva katılan hem dışar da bize hakemlik yapan,komitelik yapan katkı yapan arkadaşlarımız birer plaket verildi
Plaket alanlar :
Şehzadebaşı Spor Kulübünde : Fatih Ünal ve Murat Aşık
İst.Güngören Spor Kulübünde : İshak Zengin
Güngören Spor Kulübünde : Cengiz suiler
Güneştepe Spor Kulübünde : Sakıp Gül
Haz.Çetinkaya Spor kulübünde: Mehmet Nurullah Öztekin ve Yunus Güçin
Turnuva da Hakemlik yapan : Uğur Gargılı ve Gökhan selam
Saha da bizi yalnız bırakmayan görevli : Serkan Özkan Plaketleri takdim edildi.
ÜÇÜNCLÜK KUPASI : İstanbul Güngören Kulübümüzün oldu.
İKİNCİLİK KUPASI : Güneştepe kulübümüzün oldu. Ve En İyi Kaleci ( Durmuş Özçan ) ve Yarı Final maçında sakatlanan kardeşimiz ( Hakan Karakaya)En Değerli Oyuncu Ödülleri verildi.
BİRİNCİLİK KUPASI :Haznedar Çetinkaya Kulübümüzün oldu. Gol Kralığı (Y.Emre Duyar ) ve En İyi Teknik Direktör ( Mehmet Nurullah Öztekin ) ) Ödülleri verildi.
Mehmet Nurullah Öztekin :
Bu turnuva da katkı yapan bütün kulüblerimizin
Hocalarına,Oyuncularına,Yöneticilerine ve Başkanlarına hepsine teşekkür ederim.
Ve yüzlerce taraftarın bizleri yalnız bırakmayan Spor severlere de ve Fotoğraf cekmeye gelen arkadaşlarımıda ayrıca teşekkür ederim.
Oyuncularımı canı gönülden kutlarım,sonunu kadar müçadele edip o kupayı hak ettiler. Bu başarı onlarındır... Özelikle bu turnuvanın en iyi kaleciler den biri Bekir Üzer oyuncumuzun gösterdiği perfonmansdan dolayı kendisine ayrıca teşekkür ederim.
Bu turnuvada en büyük amacımız yeni başlayacak olan 2014-15 Sezonuna hazırlanmakdı.Futbolcularım unutmasınlar ki önümüzde uzun bir yol olduğunu ve zorlu bir yol olacağını.
U-17,-U-19 ve A Takımın bu yıl şampiyon olacağını inandığımı bildirmek istiyorum. Oyuncularımız da o kaliteye sahip olduğunu ianıyorum. Bu yıl ki hadefimiz bu grublar da başarılı olup,kaliteli oyuncularımızı gelecek sezonu profesyönel takımlara yollamak olacakdır.

 

FOTOĞRAF: ESMİNAR CÜNEYT
https://www.facebook.com/cuneyt.gokcul/media_set?set=a.10203934759882490&type=1


[gallery link="file" ids="144399,144400,144401,144402,144403,144405,144404"]

1 yorum:

Muhammed Öztekin dedi ki...

Macımıza gelip fotoğraf ceken Esminar Çüneyt abiye ve Yerel Futbol ailesine çok teşekkür ediyorum.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...