Salı, Eylül 16, 2014

Dönmez: Rahat bir galibiyet oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta ligin ikinci karşılaşmasında kendi sahasında galibiyetle tanışan Ömerli Köyüspor’un kulüp Başkanı Vedat Dönmez alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Oyuncuların istenilen performansta olmadığını belirten Başkan Dönmez ilerleyen haftalarda istenilen düzeye geleceklerine inandığını söyledi.

Hadımköy sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında farklı bir galibiyetle ayrılan Ömerli Köyüspor’da keyifler yerinde. Oynanan karşılaşmada rakibi Çağlayan gençlerbirliği karşısındaki oyunu beğendiğini söyleyen Başkan Vedat Dönmez daha istenilen düzeyde olmadıklarını da söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Ligin ikinci haftasında kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmada rakibimiz karşısında maça iyi başladık ve devamın da iyi bir şekilde getirdik, rakibimiz karşısında rahat ve çok temiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyetten dolayı mutlu olduğumu söylemek istiyorum” dedi.

İstenilen düzeyde değiliz
Ömerli Köyüspor’un istenilen düzeyde olmadığını itiraf eden kulübün Başkanı Vedat Dönmez ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “ Oynadığımız ikinci karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık bu güzel tarafı ama alınan galibiyetten daha çok performans olarak bakıyorum, yapılan çalışmalardaki takımların performanslarına baktığımda daha takımın oynayabileceği performans bu değil, istenilen düzeye gelmemiz bir iki haftayı alacaktır” dedi.

 HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...