Salı, Eylül 16, 2014

Arnavutköy Yeniköyspor hakeme tepkili

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Yeniköyspor, Yücespor maçının hakemi Barış Esa'ya tepkili. Kırmızı-Beyazlılar, Esa'nın teknik direktörleri Şaban Kıran'a fiili müdahalede bulunduğunu ne sürdüler.



Yeniköyspor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"14.09.2014 tarihinde Bakırköy Belediye 1 no'lu sahada oynanan Yücespor-Arnavutköy Yeniköyspor müsabakasının Orta hakeminin müsabaka içerisindeki kötü yönetimi ve teknik direktörümüz Şaban Kıran'a yapmış olduğu fiili hareketten ötürü İl Hakem Kurulu'nu göreve davet ediyor ve maçlarımıza daha adil hakemlerin atanmasını istiyoruz.
Pazar günü oynan ligin ilk maçında orta hakem Barış Esa'nın yapmış olduğu hareket ve davranışın amatör futbol camiasına ve İl Hakem Kurulu'na gölge düşürmüştür. İlk yarıyı 56 dakika oynatan ve 52. dakikada oyuncumuza yapılan sert müdahaleye 'devam' diyen ve yerde yatan oyuncumuzun duruma bile bakmayan sözde hakem arkadaşımız bir de bu yetmezmiş gibi dili dönen ve çenesine 3 dikiş atılan oyuncumuzun yanına gelerek kontrol bile etmeden 'tamam bir şey yok' oyunu başlatalım demiştir. Esa'nın bu duruma tepki gösteren ve oyuncunun tedavisini yapan antrenörümüz Şaban Kıran'a 'Çık dışarı' demesi ve itmesiyle oyun bir anda karışmış, tribünde bulunan yaklaşık 20 kişilik taraftarımızın sahaya girmesi teknik ekip ve futbolcular tarafından güçlükle engellenmiştir..
Amatör spor kamuoyuna soruyoruz aynı hareketi bir oyuncumuz ya da antrenörümüz yapsa ne olacaktı? Bu hareket karşında taraftarımız sahaya girse ne olacaktı? Ya da Barış Esa'nın yapmış olduğu bu hareketin karşılığı ne olacak, oyundan atılan antrenörümüzün cezası neydi?
Yaşanılan bu olayı karsında il hakem kurulunu göreve davet ediyoruz."

Yerel Futbol Haber Merkezi

1 yorum:

nuri dedi ki...

Il hakem kurulu zivanadan çıkmış barış gibi abi baba torpili olan yakınları camiadan olan hakemleri yukseltmek için ellerinden geleni yapar olmuşlardır.il hakem kurulu başkanı ve atama sorumluları koltuk sevdalarindan derhal vazGecmelidir

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...