Pazartesi, Temmuz 21, 2014

Yiğit, Eyüpspor’un Sportif Direktörü oldu

Bir dönem Tepecikspor formasını başarıyla giyen ve takımın en iyi oyuncuları arasında yerini alan Ertuğrul Yiğit, Eyüpspor’un Sportif Direktörlüğüne getirildi.

Yeni sezonda yeni bir oluşum içerisine giren ve yeni yapılanma ile tekrar eski günlerine geri dönüş yapma hazırlıkları içerisinde bulunan Eyüpspor’da Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe, Kurumsallaşmanın temelini attıklarını, bunun için zamana ihtiyacın olduğunu söyledi. Bu anlamda Eyüpspor’un Sportif Direktörlüğüne getirdikleri eski futbolculardan Ertuğrul Yiğit’in camiaya büyük katkı sunacağına inandıklarını söyledi. Sportif Direktör Ertuğrul Yiğit ise, Eyüpspor’un başarısında pay sahibi olma adına çok çalışacaklarını bunun yanında büyük çabalar göstereceğini söyledi. Eyüpspor’un geçtiğimiz sezon düştüğü 2. Lige çıkması için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Yiğit, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına da start verdiklerini söyleyen Yiğit, ilk etap hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacaklarını söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...