Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Talip Kaplan Leventspor'da kaldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor'da son 2 sezondur kırmızı siyahlı formayı giyen savunma oyuncusu Talip Kaplan ile yeniden anlaşmaya varıldı. 1.90 boyundaki 1992 doğumlu stoper, yeni sezonla birlikte kırmızı siyahlı formayla 3.sezonunu yaşayacak.


Talip Kaplan kimdir?
Futbola 16 yaşında İMES takımında başlayan genç defans, son 4 sezonun 2 sezonunda İMES takımının U19, son 2 sezondur da A Takım formasını giyiyordu. 2 sezon önce sergilediği performansla Amatör Bölge Karmasına seçilen futbolcu, İstanbul Amatör Bölge Karmasıyla şampiyonluk yaşamıştı. Amatör Karmanın da banko oyuncularından olan genç stoper, İMES takımında başarılı bir grafik çizmişti. 2012 yılından beri Leventspor'da forma giyen Talip Kaplan yeni sezonda da kırmızı siyahlı takımın formasıyla mücadele edecek.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

1 yorum:

zafer EMEK dedi ki...

Talip kardesime hayirli olsun.beyefendi mucadeleci kisiligi ile imessporda 4 sezon calistik.hasan hiz hocamizin bulup kesfettigi ,ilhan hocamizin guvenip amatör karmaya gonderdigi bir oyuncudur.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...