Pazartesi, Temmuz 21, 2014

Sultanbeyli Belediyespor iftarda bütünleşti!

Bölgesel Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor, yeni sezon öncesinde taraftarlar ve semtin esnafı ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.



Sultanbeyli Belediyespor adına Başkan Dursun Ali Kaba, Yönetici Hüseyin Ak ve İdari Menajer Tevfik Gür’ün katıldı yemek organizasyonu öncesinde bir konuşma yapan Başkan Dursun Ali Kaba, taraftara lokal sözü verdi. Kaba taraftarların istediklerini not aldıktan sonra açıklamada bulundu "transferler hakkında taraftarlara bilgi veren Başkan, Sultanbeyli Belediyespor’un bu sezon çok daha güçlü bir hale geleceğini ve hedeflerinin yıllardır hep son anda kaçırdıkları Profesyonel Lig olduğunu söyledi.

 

Taraftarlara da teşekkür eden Başkan Dursun Ali Kaba "Her zaman bizim yanımızda oldunuz, bu sezon da bizi destekleyeceğini biliyoruz. Bu Kulübü birlikte yöneteceğiz ve başarıda hep birlikte görev alacağız" diye konuştu.

[gallery link="file" columns="4" ids="135391,135392,135393,135394,135395"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...