Perşembe, Temmuz 24, 2014

Son Velimeşeli Hasan Ozan Girgin oldu!

Bölgesel Amatör Ligdeki Tekirdağ temsilcilerinden Ergene Velimeşe Belediyespor, geçtiğimiz sezon BAL’a terfi eden Leventspor’dan stoper Hasan Ozan Girgin’i kadrosuna kattı.



Bugün Tekirdağ’a giderek mavi-beyazlı Yöneticilerle görüşen başarılı futbolcu 2014-2015 futbol sezonunda Ergene Velimeşe Belediyespor forması giyecek.

tn_IMG_9883-610x400

Hasan Ozan Girgin kimdir?
Futbola 12 yaşında Beşiktaş minik takımında başlayan ve üç sezon üs tüste siyah beyazlı kulübün altyapısında forma giyen defans oyuncusu sonrasında 15 yaşında Ortaköy altyapısına transfer oldu. Kırmızı beyazlı takımın yıldız ve genç takım kategorilerinde de aralıksız üç sezon forma giyen deneyimli stoper, altyapısını tamamladıktan sonra Ortaköy A takımına yükseltilmiş, kırmızı beyazlıların A takımında da bir sezon forma giydikten sonra Bayrampaşaspor’a transfer oldu.O sezon Ulusal Amatör Milli Takım kurmaylarının dikkatini çeken deneyimli stoper, ertesi sezon Dikilitaş’a transfer oldu ve Marmara Amatör Karma ile Litvanya’da yapılan elemeleri geçip, Moskova’da düzenlenen 6.UEFA Regions Cup’da mücadele etti. 2009-2010 sezonunda Avcılar Belediyespor takımına transfer olan ve aralıksız üç sezon sarı siyahlı takımda forma giyen ve kaptanlık da yapan deneyimli stoper Avcılar Belediyespor’daki ilk sezonundaki üçüncülüğünden sonra, ikinci sezonunda İstanbul SAL 4.Grupta ikinciye 14 puan fark atarak grup şampiyonu olan ve BAL için Yükselme Grup müsabakalarını da ikinci bitirerek Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden, 35 maçlık uzun maratonun en az gol yiyen takımı olan Avcılar Belediyespor’un defansının en önemli adamıydı. 2011-2012 sezonunda Avcılar Belediyespor formasıyla Bölgesel Amatör Lig’de de banko oynayan stoperin takımı, 11.Grupta küme düşmekten kurtulamamıştı. Tecrübeli defans oyuncusu geçen sezon banko oynadığı Yenibosnaspor ile hem grup şampiyonluğu, hem de klasman grubu şampiyonluğu yaşayarak sezonu iki kupayla kapatmış ve attığı sürpriz gollerle Yenibosnaspor’un BAL’a çıkmasında önemli pay sahibi olmuştu. Bir sezon uzak kaldığı BAL’a yine dönen oyuncu, Yenibosnaspor’un bu sezon oynadığı 13 maçının 7 tanesi ilk 11 ve 90 dakika, 4 tanesi de ikinci yarı olmak üzere toplam 11 maçında forma giymiş, oynadığı 11 maçta 1 de kafa golüne imza atmıştı.  Geçtiğimiz sezon Klasman Grubu maçları öncesinde Leventspor’a transfer olan Hasan Ozan Girgin 13 maçta forma giydi ve 1 golü bulunuyor. Oyuncunun kariyerinde Marmara Bölge Karması ile UEFA Regions Cup tecrübesi, Bayrampaşaspor ile 1 Türkiye Şampiyonası tecrübesi (ilk maçta Bayrampaşa-Sökespor:4-5), Dikilitaş ile 1 Türkiye Şampiyonası tecrübesi(ilk maçta Salihli Bld.-Dikilitaş: 2-0),Avcılar Belediyespor ve Yenibosnaspor ile BAL’a yükselme, Bölgesel Amatör Lig’de de 31 maçta 1 golü bulunuyor.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...