Cuma, Temmuz 18, 2014

Silivrispor sahaya indi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor, 2014-2015 sezonu ilk çalışmasını Silivri Stadı’nda yaptığı idman ile gerçekleştirdi.



Resim 022

Yeni sezona birçok oyuncusu ile yollarını ayıran ve kadrosuna yeni dahil ettiği oyuncularıyla ilk idmanını gerçekleştiren Silivrispor oldukça kalabalık kadrosu ile dikkatleri çekti. Silivrispor önceki gün Silivri Stadı’nda 29 oyuncusuyla ilk idmanını gerçekleştirdi. İlk idmana Silivri Kulüpler Birliği yönetimi ile katılırken denenmeleri devam eden genç oyuncuların aileleri de ilk idmanı takip edenler arasında yer aldı.

Resim 025

29 oyuncu katıldı
Teknik Direktör Erdal İşkar yardımcısı Sertan Güriz ve kaleci hocası Yusuf Çubukçu yönetiminde 29 oyuncu ile sezon hazırlıklarına başlayan Silivrisporlu futbolcuların ilk günkü çalışması 2 saat sürerken, kırmızı-mavililerin antrenmanı koşularla tamamladı.

Resim 034

Hedef ligi üst sıralarda bitirmek
Antrenman öncesinde saha içinde futbolculara kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Erdal İşkar gruplarında iyi mücadele beklediklerini ifade ederek, herkesin forma konusunda bekleneni vermesi için mücadele etmesini istedi. Daha sonra futbolcular yardımcı hoca Sertan Güriz’in koordinesinde ilk antrenmanını yaptı.

Resim 039

Gencoğlu: Transferler devam edecek
Sezonun ilk antrenmanı öncesinde açıklamada bulunan Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, “Silivrispor 2014-2015 futbol sezonunda grubunda üst sıralara oynayacak ve bunu elde edecek bir takım olacak. Sezon hazırlıklarına başladık. Transfer ettiğimiz oyuncular ve geçen yıldan devam eden arkadaşlarımız ile çalışmalarımız başladı. Hocamızın raporu doğrultusunda eksik olan bazı bölgelere transferi yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

HABER: ENGİN AKIN

2 yorum:

Hakan dedi ki...

Yukaridaki resimdekilerin silivrisporla ne alakası var ?
Sahaya kim indi takımmı başkanmı ?
Reklam kokan hareketler bunlar

caner solmaz dedi ki...

merhaba arkadaşlar yahu bu başkan ne yapmak istiyor anlayamadık başarı desen yok tesisi desen tesis yok başarıdan bağsediyor başkan kulaklarını aç başarı demek bir ust lige çıkarman gerek yoksa senin dediğin gibi başarı lafla olmuyor hanı tesis neden yapmıyorsunz baskan olmak kolaymı madem başkansın tesisleş zeten silivri sporumuz yerinde sayıyor bu senede bu takım alt sıralarda yer alır barı tesis işine el at ki başarılı sayalım seni ...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.