Cuma, Temmuz 25, 2014

Ramazan Doruk Erokspor'da

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Erokspor, Süper Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor'un defanstaki tecrübeli ismi Ramazan Doruk'u renklerine bağladı.



1990 doğumlu Ramazan Doruk futbola Nişantaşıspor altyapısında başladı, daha sonra Karagümrük altyapısında forma giyen tecrübeli defans oyuncusu buradaki başarılı performansı ile Torku Konyaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'da profesyonel futbol oynadı. Daha sonra BAL ligi takımlarında Çerkezköy ve Kocaalispor formalarını giyen Doruk son olarakta geçtiğimiz sezon başı İstanbul Süper Amatör takımlarından Modafen'in de formasını giydi. ara transferde Bal ligi takımlarından Kuştepespor'da forma giyen Ramazan Doruk artık Erokspor formasını giyecek.

 

Tecrübeli defans oyuncusu Ramazan Doruk "İstanbul'un köklü takımlarından Erokspor'la anlaştığım için çok mutluyum, her zaman hedefleri olan takımlarda oynamak bir avantajdır, burada başarı elde edeceğimize inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

1 yorum:

ilhan suiçmez dedi ki...

Erokspor.kustepenin.hocasini.da alsaydi,baldan dusecek ilk takim belli.oldu.gbi

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...