Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Ömerli Köyü, yeni sezona hazırlanıyor

Süper Amatör Ligin mütevazı takımları arasında yerini koruyan ve yaptığı transferlerle bir anda rakiplerinin dikkatini çeken Ömerli Köyü'nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Antrenör Volkan Dönmez gözetiminde Hadımköy stadında yapılan idmanlara katılımın üst seviyede olması Antrenör Volkan Dönmez ve Kulüp Başkanı Vedat Dönmez’i memnun ediyor. Bir haftadır devam eden çalışmalar neticesinde takımdaki eski ve yeni oyuncuların bir birleriyle tanışmasının mükemmel bir hal aldığını söyleyen Başkan Vedat Dönmez, tempoyu her geçen gün arttırdıklarını, bayram sonrası çalışmaların daha da ağırlaşacağını söyledi. Yeni sezonda iyi bir yer edinebilmek adına kadrolarını çeşitli takımlardan yaptıkları transferlerle güçlendirdiklerini söyleyen Başkan Dönmez,. Geçtiğimiz yıllardaki hataları tekrarlamamak adına ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

_MERL_ 2

Çalışmalar neşeli geçiyor
Bir hafta önce başlayan yeni sezon hazırlıklarını Hadımköy Stadında neşeli bir ortamda sürdüren Ömerlispor’da Antrenör Vedat Dönmez, ilk etapta oyuncuları fazla sıkmamak adına idmanları hafif tuttuklarını söyledi. İlerleyen haftalarda çalışmaların daha çok zorlu hale geleceğini söyleyen Denmez, sezona tam anlamıyla hazır hale gelebilme adına disiplinli çalışmalardan taviz vermemeye çalışacaklarını söyledi. Ömerlispor olarak ligde iyi bir sezon geçirmeleri gerektiğini söyleyen Dönmez, lig başlayana kadar çalışmaları her geçen gün tempoyu arttırarak devam ettireceklerini söyledi. Asıl çalışmaların Bayram sonrası başlayacağını söyleyen Dönmez, bu çalışmalar arasında hazırlık maçların da oynayarak oyunsal anlamda eksikleri gidereceklerini söyledi. İdmanların neşeli geçmesine çok sevindiklerini söyleyen Antrenör Volkan Dönmez, bu anlayışla takımın çalışmalara daha kolay motive olacağına inandığını dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.