Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Kurt’tan, Kasaba’ya VEFA iftarı

Silivrispor’un efsane takım kaptanları arasındaki yerini almış bir isim olan Yalnız Kurt lakaplı Özgür Kurt önceki gün kendisini gönülden destekleyen Kasaba Taraftar Grubu ile birlikte buluştu.

 

Silivri Kasaplar Sokağı’nda Özgür Kurt’un verdiği iftar yemeğinde buluşan Kasaba Taraftar Grubu Derneği başkan ve üyeleri yemekle birlikte geçmişte yaşanan tatlı anıları da tekrar hatırladılar. Dernek Başkanı İrfan Bozdağ’ın ve yönetiminin bizzat katılım sağladığı iftar programında Silivrispor’un efsanevi takım kaptanı Özgür Kurt; “Yıllardır Silivrispor’un başarısı için canla başla çalıştık. Bunca yıl zarfında emeğimin karşılığı hem maddi hem de manevi olarak kat kat aldım. Son yaşanan olayların yaşanmasını istemezdim. Yine yıllardır bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan değerli dostlarım Kasaba Taraftar Grubu sizlerin de emeğini kesinlikle unutamam. Şahsımı bu anlamlı günde tek başına bırakmadınız. Birlikteliğimizin huzuruna vardığımız iftar yemeğinde beni kırmayarak katılım sağlayarak beni onurlandırdınız. Buraya kadarmış. Profesyonelliğin bir gereği olarak bir başka kulübün başarı çıtasını yükseltmek adına anlaşma yaptım. Sizlerde biliyorsunuz ki acı tatlı birçok güzel anı paylaştık. Çok uzakta değilim en yakın ilçemizin takımı için çalışacağım. Sizlerle birlikte oruç açmak büyük bir onur ve gururdur. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

 

“Senin emeklerini ödeyemezler”
Silivrispor Kasaba Taraftar Derneği Başkanı İrfan Bozdağ ise iftar programında yaptığı konuşmasında; “Büyük kaptan bizden yana hakkın helal olsun. Senin bizim üstümüzde emeğin vardır sende de hakkını helal et. Yeri geldi hem takımınla ilgilendin hem de bizimle. En zor günlerinde hem kulübümüzün hem de senin yanında olduk. Bundan sonra da aynısı olacak. Bizim için değişen bir şey yok. Bizim kültürümüzde hak eden hak ettiğini alır. Sen bizim gönlümüzde yer ettin, bu saatten sonra da hep orada kalacaksın” dedi.

 

Kaptana plaket
Yapılan konuşmaların ardından Başkan İrfan Bozdağ, Silivrispor emekçisi Özgür Kurt’a plaketini takdim etti.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="135723,135722,135721,135720"]

1 yorum:

tayfa dedi ki...

Çok Seviyo ya silivrisporu hem kendi gitti hemde giderayak kulüpten 17 bin TL tazminat aldı milleti kandırmayın be kardeşim büyükcekmeceyede eşinin patronu başkan olmasa kim alcak onu oraya

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.