Perşembe, Temmuz 24, 2014

Küçükköyspor’da önce idman sonra iftar!

Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı. Yeşil-siyahlı ekibin Stadında gün sonunda ise büyük bir iftar yemeği organizasyonu yapıldı.



unnamed (8)

2014-2015 futbol sezonunda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Küçükköyspor, ilk çalışmasını yaptı. Birçok futbolcunun izinli olduğu çalışma 45 dakika sürerken, yeşil-siyahlılar düş koşu ve pas çalışması yapmakla yetindiler.

unnamed (2)

İlçenin Mülki Amirleri de katıldılarAynı günün akşamında ise Küçükköyspor Stadında Gaziosmanpaşa Kaymakamı Kaymakamı Ali Uslanmaz ile Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın da katıldığı bir iftar yemeği verildi. Yemeğe çok sayıda Küçükköylünün yanı sıra Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Birdal, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yıldız, Serkan Acar, Av. Beşir Açıkca, Ahmet Bülbül, Ahmet Berber de katıldılar.

unnamed (7)

Katılım yoğun olduKüçükköyspor Başkanı Mehmet Ali Karakuş ve Yönetim Kurulunun da tam kadro katıldığı iftar yemeğine Küçükköyspor taraftarları da yoğun katılım gösterdiler. Gecenin sonunda ise yeşil-siyahlı Yöneticiler Gaziosmanpaşa Kaymakamı Kaymakamı Ali Uslanmaz ile Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya plaket takdim ettiler.



HABER: ALİ KEMAL DEMİRFOTOĞRAF: MURAT FİLİZ

1 yorum:

furkan dedi ki...

1.amatör maçları sadece pazar oynansa çok iyi olur çoğu ilde böyle

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...