Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Kocaelispor’da bombalar patladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kocaelispor'da imza şov vardı. Kılıçarslan Kopuz ve Hamza Mutlu, amatöre dönerek Kocaelispor ile anlaşma sağladı. Eski kaptan Ercan Ağaçe de imza töreninde hazır bulundu.


TÖRENE ERCAN DA KATILDI
Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, yöneticilerden Yaşar Can, Cumhur Alkan, Umut Serdar Yalçın, Efe Nalçacı, İsmail Kolaylı, Hakan Coştu, Sait Ertuğ, Çağrı Alpaslan ve Ceyhun Hoşdil Imperial Park'a çıkarma yaptı. Öte yandan Kocaelispor Teknik Sorumlusu Mahmut Aydın, Yardımcı Antrenör Murat Doğansoy, kaleci antrenörü Can Deniz Velioğlu'nun da bulunduğu imza töreninde, Sultan Orhanspor'un sağ kanat oyuncusu Emin Erol, Kocaelisporlu eski futbolculardan Ercan Ağaçe ve Çamlıtepespor Teknik Sorumlusu Engin Canayaz da arkadaşlarına hayırlı olsun demek için törende yer aldı.

 

ALT YAPI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz törende yaptığı konuşmada, 27 Haziran'da göreve geldiklerini ve 25 günlük süreç içerisinde çok yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek şunları söyledi. "Bu zaman dilimi içerisinde A Takım kadrosunu kurmak istedik. Sportif Direktörümüz Rafet Kırgız Bey mesaisinin büyük bir kısmını Kocaelispor için harcadı. Onun emeğinin hakkını ödeyemeyiz. Ondan maksimum düzeyde faydalandık. Futbol Şube Sorumlusu arkadaşımız Umut Bey, diğer yönetim kurulu arkadaşlarımız, personelimiz de son derece yoğun bir çalışma içerisinde bulundu. A Takım için harcadığımız mesaiyi, alt yapımızı düzenlemek için de harcadık" diye konuştu.

TESİSLER ÇOK ÖNEMLİ
Yavuz, alt yapıya kazandırdıkları teknik sorumlu Aydın Günaydın ve Yahyakaptan'daki tesisler ile ilgili olarak "Aydın Günaydın hocamız da bizlerle birlikte. Gecesini, gündüzünü Kocaelispor için harcayacak. U-19 ve U-17 takımlarımız da çok iyi olacak. Derincespor Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu'na ayrıca minnettarız. Kocaelispor'un Yahya Kaptan'daki Kocaelispor Tesisleri bizim için çok kıymetli. Geleceğimiz o tesislerde şekillenecek. Orası günün 18 saati yaşayan bir tesis olacak" diye konuştu.

 

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ
Bahri Yavuz Kocaelispor ile anlaşan iki tecrübeli isim Hamza ve Kılıçaraslan'ın örnek olduğunu ifade ederek "Aramızda iki değerli arkadaşımız var. Sevgili Kılıçarslan ve Hamza bizlerle birlikte. Onlar fedakarlık yaptı. Nasıl Kocaelisporlu olduklarını gösterdiler. Kılıçarslan için arkadaşımız Murat Karayel'e teşekkür ediyorum. Son teşekkürü de Hamza Mutlu'ya etmek istiyorum. Kendisi Konya kampındaydı. İlker Uzel Bey ile Konya'ya gittik. Hamza'yı bulduk. Kendisine hayallerimizi anlattık. Hamza genç arkadaşlarımıza örnek olacak bir tavır sergiledi ve Pazartesi günü ilk uçakla İzmit'e geldi. Bizi şampiyon yapacak ruh işte bu ruh. Kılıç ve Hamza kardeşlerime teşekkür ediyorum. Taraftarımızdan, basın mensuplarına, şehir büyüklerimizden hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hepimiz Kocaelispor için fedakarlık yapacağız" diye konuştu.

HERKES KOCAELİSPORLU
Kırgız "Büyük bir özveri içerisindeyiz. Başkanımıza Kocaelispor adına teşekkür ediyorum. Bahri Bey benim arkadaşım, canım, her şeyim. -Bana ne görev verirsen yaparım- dedi. Çok güçlü bir yönetimin içinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Burada hiç bir futbolcu arkadaşımız mağdur olmayacak. Bu yönetimdeki herkes Kocaelispor'u çok seviyor. Her şey çok güzel olacak. Yolumuz şampiyonluk yoludur. Allah muaffak eylesin”dedi.

 

KAPIMIZ AÇIK
Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Umut Serdar Yalçın, "Bu güne kadar görüştüğümüz her futbolcuyu aldık. Hocamız kimi istediyse, yönetim olarak kiminle masaya oturduysak mutlu ayrıldık. Sefa ile görüştük. Sefa antrenmana çıktı Sercan ve Korhan'dan da aynı karakteri bekliyoruz. Perşembe günü basın mensuplarına geniş bir açıklama yapacağız. Biz onlara kucağımızı açtık, bekliyoruz diye konuştu. Son olarak Kocaelispor'a destek veren gazetelere, başkanlara ve yöneticilerden Efe Nalçacı'ya teşekkür belgesi verildi.

İMZA TÖRENİNE KATILAN FUTBOLCULAR
Aydın Günaydın - Antrenör - Alt Yapı
Kılıçarslan Kopuz - 1977 - Kaleci - Sarıyer
Hamza Mutlu - 1986 - Orta Saha - Körfez FK (Birlikspor)
Kadir Öge - 1988 - Sol Bek - Maltepespor
Zafer Doğan - 1988 - Sağ Bek - Sancaktepe Belediyespor
İbrahim Özgen - 1990 - Sağ Açık - Atakum Belediyespor
Erdoğan İşcan - 1990 - Sağ ve Sol Açık - Körfez FK (Birlikspor)
Antony Okoronkwo - 1991 - Ön Libero - Nijerya
Hüseyin Albayraktar - 1993 - Sol Açık - Karsspor
Orhan Doğan - 1993 - Orta Saha - Adana Gençlerbirliği
Sergen Yıldırım - 1993 - Ön Libero - Kocaelispor
Kadir Kalaycı - 1995 - Sol Bek - MAP Şener
Muhammed Furkan Uzun - 1995 - Sol Bek - MAP Şener
Mert Sevim - 1996 - Sol Bek - Sol Açık - Karamürsel İdmanyurdu
Sefa Tosun - 1996 - Sol Bek - MAP Şener
Eray Doğan - 1996 - Çenesuyu Plajyolu
Oğulcan İnan - 1996 - Forvet - Çenesuyu Plajyolu
Orhan Günay - 1996 - Forvet - MAP Şener
Selim Kaptan - 1997 - Forvet - Çenesuyu Plajyolu
Muhammed Fatih Demir - 1997 - Stoper - İzmit Belediyespor
Hakan Ülgen - 1998 - Orta Saha
Kadir Gezer - 1991 - Kartepe Suadiye
KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.