Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Keleş Düzcespor'a sahip çıktı

Düzce Belediye Başkanı  Mehmet Keleş aylar öncesinde yönetime talipli olduğunu açıklamıştı. Tüm bunlara rağmen nedendir bilinmez  aylardır Düzcespor konusunda  Mehmet Keleş tarafından en küçük resmi bir açıklama yapılmadı.
Yakın dostlarına ve kendisine bu konuda soru soranlara”Düzcespor’u ortada bırakmam” dediği belirtilen başkanın listeyi bu kadar geç  oluşturması  Düzcespor’a gönül verenleri ister istemez telaşlandırdı. Ama Düzce gibi zenginin bol olduğu bir ilde  iş adamları bir araya gelip yönetimi almadılar. Ne mülki amirlerden,ne milletvekillerinden bile ses çıkmadı.Herkes belediye sahip çıksın diye bekledi bu çok acıydı. Bu koşullarda Düzcespor’un Düzce Belediyesi  dışında bir alternatifi yoktu. Düzcespor hakkında günlerdir yazıldı çizildi.Yeni sezonda olacak mı olmayacak mı? denildi.Liglere katılım tarihinin son günü olan 21 Temmuz'da katılım ücreti yatırıldı mı? Yatırılmadı mı? söylentileri çıktı. Fakat Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, tüm bu soruların yanıtı verdi ve Düzcelilerin göğsüne su serpmiş oldu.  Bunu bilen Mehmet Keleş sonunda noktayı koydu.Keleş Düzcesportif  gazetesine bir demeç verdi.Keleş konuşmasında" Koca Düzcespora sahip çıkmayınca biz mecbur kaldık,yönetimi tekrar kabul ettik .İlk önce 21 Temmuzda federasyona katılım payı yatırıldı, daha sonra resmi olarak müracatımızıda yaptık, kimseden yardım talep etmeyeceğiz, dışarıdan 2 sponsor bulduk, bu 2 sponsor bize 800 Bin tl yardımda bulunacak ,biz bu sponsorlar sayesınde takımımızı istediğimiz seviyeye taşıyacağız. İnşaallah şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz.Çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz ,hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bizler Düzce'de yaşıyoruz, yılların Düzcesporunu bırakmak gibi bir luksümüz yok,ama Düzce'de çok iş adamı var bunlarda taşın altına elini koymalıydılar,herşeyi belediyeden beklemek yanlıştır.Ben Düzcesporu çok seviyorum, herkes konuşuyor ama desteğe sıra gelince herkes kaçıyor.Ama biz kaçmadık yine sahip çıktık ve çıkacağızda.
Herkese buradan sesleniyorum Düzcespor layık olduğu yere gelecektir. Yönetimimiz, hocamız, futbolcularımız hepsi hazır. En kısa zamanda hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...