Cumartesi, Temmuz 19, 2014

Halide Edip Adıvar'da kale 'Sağlam'

Spor Toto 3.Lig'in yeni ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yeniköyspor'un başarılı kalecisi Bülent Sağlam ile anlaşmaya vardı. 1991 doğumlu kaleci yeni takımıyla bugün kamp yaptığı otele yerleşti.

IMG_1274

Bülent Sağlam kimdir?
1991 doğumlu kaleci, futbola Tekelspor’un altyapısında başlamış ve 2008 yılına kadar burada tüm altyapı kategorilerinde forma giymiş ve A Takım kadrosun da dahil edilmişti. 2009 yılını İdealtepespor, 2010 yılını da Kartal temsilcisi Altınorduspor’da noktaladıktan sonra 2011 yılında Yeniköyspor’la anlaştı. BAL'dan düşen Yeniköyspor'da bir sezon sonra takımının tüm maçlarında forma giyen Bülent adından sıkça söz ettirdi ve yeniden Bölgesel Amatör Lig'e terfi ettiler. O sezonda Yeniköyspor’da  24 maçın ilk 23’ünde forma giydi ve kalesinde 17 gol gördü. Yükselme Grubu’nda ise 11 maçta 8 gol gördü.(Bu gollerin 3’ü de penaltıdan). Geçtiğimiz sezon BAL'da 23 maçta forma giyen başarılı kaleci Sarıyer temsilcisinde ligi 5.sırada bitirmelerine rağmen statü gereği alt lige düştüler. 2 sezon da İstanbul Bölge Karmasının kalesini koruyan Bülent Sağlam, ilk kez profesyonellik deneyimini Halide Edip Adıvarspor'da yaşayacak.

HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.