Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Çengelköyspor'a tecrübeli golcü

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, geçtğimiz sezon Karasuspor forması altında 15 gole imzasını atan ve BAL'da 57 maçta 40 golü bulunan Uğur Arda'yı kadrosuna kattı.


Uğur Arda kimdir?
Futbola Sarıyer Belediyesi'nde başlayan 1984 doğumlu futbolcu İstanbulspor A.Ş.'den sonra 2013 yılında Tekirdağspor ile profesyonelliğe imza attı. Ardından Sultanbeyli Belediyespor'dan sonra yeniden Sarıyer Belediyesi, Esenler Kentyıldızspor'da birer sezonun ardından Sarıyerspor'da yeniden profesyonel oldu. 2008 yılında Araklıspor'a transfer olduktan sonra 2009 yılında Yıldırım Bosnaspor'a tranfser oldu. 2010 yılında Alibeyköyspor'da forma giydikten sonra Araklıspor ile sözleşmesini fesih etti ve Küçükçekmecespor ile amatör lige döndü. Sırasıyla Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömür, Dersimspor ve 2 aylık süren Bayrampaşa Tunaspor macerasının ardından geçtiğimiz sezon da BAL ekiplerinden Karasuspor ile sezonu tamamladı. Tecrübeli futbolcunun kariyerinde 3.Lig'de 68 maçta 6 golü, 2.Lig'de 10 maçta 2 golü ve Bölgesel Amatör Lig'de 57 maçta 40 golü bulunuyor.

HABER: ERHAN HARPUT

3 yorum:

cengelkoylu dedi ki...

uğur arda cengelkoyumuze hayırlı olsun kendısınede hosgeldın dıyoruz.
ihşallah attığı bu gollerı fazlasıyla cengelkoyumuzdede atar. bu önemli transfer ıcın BUYUK BAŞKANIMIZA teşekkür edıyoruz. bu transferle forvetımız ERDEM ve UĞUR la süper oldu.gol yollarında ihş sıkıntımız olmaz. ıkı buyuk golcüyle... başkanımız oktay ın yanına tecrubelı bır kalecı defansada bır oyuncu ozellıkle eskı futbolcumuz SEZAİ ÇAKIR alınırsa defansımız da kale gıbı olur. orta sahamıza 2 tane kanat ozellıgı olan ıyı orta saha oyuncusu alınırsa takımımız kesın kafaya oynar.şampıyonlugun en buyuk adayı oluruz ihşallah....

melenkolik dedi ki...

Ugur türkmen yazmissin yine yzicagini

B.O.B. dedi ki...

Uğur için hayırlı olsun öncelikle takımımıza inşallah başarılı olur.Transferlerin devamını beklıyoruz.Melenkolik ne kardeş melankolik olmasın o uğur türkmen yazmışsın yine yazıcağını derken neyi kasdettin anlamadım yani sen ne ayaksın.?

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.