Pazar, Temmuz 20, 2014

Başkan sahalara geri dönüyor

1.Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız 2014-2015 sezonunda Antrenör ve futbolcu olarak yeşil sahalara dönme kararı aldı.

Daha önce de Topçular kulübünde futbolcu ve antrenör olarak görev yapan Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız 2013 Haziran ayında gerçekleşen Genel Kurul’da Başkan seçildikten sonra futbol oynamama kararı almıştı. Bu karardan tam 1 yıl sonra 2014-2015 sezonu başlamadan kısa bir süre önce başkanlığın yanı sıra antrenör ve futbolcu olarak ta görev yapmak istediğini açıkladı.

2(2)

Bu kararı Eyüp temsilcisinin Yönetim Kurulu ve futbolcuları da sevinçle karşılayarak sempatik bir tablonun ortaya çıkacağı noktasında hemfikir oldular. Başkan Fatih Kulaksız ''Daha önce antrenör ve futbolcu olarak 3 sezon görev yapmıştım. Başkan olmamın tekrardan bu görevleri yapmamın önünde engel olmayacağını düşünüyorum. Henüz 28 yaşındayım futbol oynamayı seven bir ruha sahip olan biri olarak bu kadar genç yaşta yeşil sahalardan vazgeçmek oldukça zor bir durum. Sağlığım el verdiği sürece kulübüme başkanlığın yanı sıra antrenör ve futbolcu olarak ta hizmet etmek istiyorum. Zaten futbol A takımımızdaki 8-10 kişilik bir çekirdek kadronun daha önce antrenörlüğünü ve takım kaptanlığını yapmıştım. Bu kadronun beni çok yakından tanıyor olması bu kararı vermemdeki en önemli etkenlerden birisiydi. 8-10 kişilik bu çekirdek kadromuzla farklı bir elektriğimiz ve arkadaşlığımız var. Onların yanı sıra yapacağımız transferler ile birlikte bir aile tablosu oluşturarak bizlerinde izleyenlerinde keyif aldığı, Topçularspor'umuzun başarılı olduğu bir sezonu geride bırakmak istiyoruz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

KAYNAK: http://www.topcularspor.org.tr

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...