Çarşamba, Temmuz 23, 2014

Akçakocaspor'a kendi çocukları sahip çıktı

12-07-2014 tarihinde yönetime talip olan, kulübün eski yöneticisi Hakan Solak ve ekibi kulübe sahip çıkarak kongreye tek liste ile girerek, Akçakocaspor kulüp başkanı olmuştu.

Yönetim hemen akabinde toplanarak görev bölümünü yapmıştı. Hiç vakit kaybetmeden transfer harekatına giren yönetim ilk önce yıllardır Akçakocaspor ile özleşen Selahattin Bal ile bir yıllık anlaşmaya vardı. Hoca sorununu çözen yönetim Akçakoca'lı öz ve öz kendi çocukları olan Kadir Büyük ,Şener Acar, Eray Ustabaş, Aytaç Ön, Enes Kaymaz,Ömer Küçük, Çoşkun Dalançıkan 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı.Basınla sorumlu Hakan Öztaş sözleşmeden sonra şunları söyledi"  Yeni yönetimde bir heves ve heyecan var. Genç yönetim var.Süper amatörde hedef şampiyon olup tekrar BAL'a çıkmaktır. Transfer çalışmalarımız ilk önceliğimiz Akçakocalı çocuklarımızın olması yönünde idi, bunu gerçekleştirdik.Tabii ki gerekli mevkilerde dışarıdan futbolcu alınabilir ama Akçakocalı çocuklarımızı ezmeyecek şekilde olacaktır. Dışarıdan dediğimizde yine kendi bölgemizden, iyi bir kaleci,iyi bir orta saha oyuncu almak istiyoruz.Zaten bu konuda yetkiyi hocamıza bıraktık.Transferler onun doğrultusunda olacaktır. Hedefimiz kendi öz çocuklarımızla mücadele ederek,bal liginde şampiyon olduktan sonrada bu oyuncularımızla mücadele edeceğiz,bu yönde karar aldık.Çünkü yıllardır kulübümüze kambur olan dış transferde yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz.Sözleşme yaptığımız oyuncuların hepsi Bal liginde oynayacak oyunculardır,ama hepsi bizi kırmadı bizlere destek oldular,başka takımları tercih etmediler,bizleri tercih ettiler,buradan hepsine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Öztaş belediye başkanı Cüneyt Yemenici'nin Akçakocaspor ile ilgili düşüncelerini anlatırken şunları söyledi" Başkanımız yanlız futbolda değil salon sporunda ve alt yapı ile ilgili yardımlarda bulunacağını söylerken,Stadın ışık sistemi ile en kısa ilgileneceğini,stadın bir bölümüne kulübe ait tesis yapacağı müjdesini verdi. Bizlere hırs bastı,bizlerde onu mahçup etmiyeceğiz,çünkü bu ilçe hepimizin, artık kısır çekişmeleri bırakıp birbirimizi kucaklayacağız ki başarı gelsin"dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...