Cuma, Mayıs 09, 2014

Yeni Gayret'ten Canhoroz UEFA çalışmasındaydı

Hırvatistan'da 28- 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 36. UEFA Antrenör Eğitmenleri Çalışma Grubu'nda Türkiye Futbol Federasyonu Heyeti'nde yer alan Altınordu Kulübü Akademi Direktörü Nedim Yiğit ve Yeni Gayretspor Kulübü Antrenörü Altuğ Canhoroz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür ziyaretinde bulundu.



Böylesine önemli bir eğitim organizasyonuna Türkiye Futbol Federasyonu tarafından davet edildikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Yiğit ve Canhoroz, programın son derece verimli geçtiğini ve Hırvatistan'da gelişimlerine katkıda bulunacak birçok bilgi aldıklarını ifade ettiler. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise futbolumuzun gelişiminde en önemli yapı taşlarının kulüpleri olduğunu hatırlattı ve TFF'nin her alanda olduğu gibi antrenör gelişiminde de kulüpler ile işbirliği içinde olacağını kaydetti. Terim, bu çerçevede Hırvatistan'da gerçekleşen UEFA organizasyonuna kulüplerde görev yapan antrenörleri de dahil ettiklerini bildirdi.


Amatör futbolun önemine her zaman inandığını belirten Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, amatör bir kulüp olan Yeni Gayretspor'un antrenörü Altuğ Canhoroz'un da bu anlayış doğrultusunda kafilede yer aldığına dikkat çekti. Fatih Terim ziyarette bulunan iki antrenöre de kariyerlerinde başarılar diledi.


Kaynak: TFF

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...