Perşembe, Mayıs 15, 2014

Üsküdar İcadiyespor zirve takibini sürdürdü

İstanbul 2.Amatör Lig 17. Grubta zirve yarışından kopmak istemeyen Üsküdar İcadiyespor, Alemdağ Stadında Kanlıcaspor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi farklı kazanan Üsküdar İcadiyespor zirve yarışından kolay pes etmeyeceğini gösterdi.



 

Mehmet Ali Özalp, Murat Bilgin ve Yakup Onay hakem triosunun yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı etkili ataklarla birbirlerine üstünlük kurmak isteyen takımlardan deplasman takımı Kanlıcaspor ilk tehlikeli atağı golle sonuçlandıramadı. Salim'in direkten dönen şutu Beykoz temsilcisi adına şanssız dakikalardı.

 

İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü eline geçiren ev sahibi Üsküdar İcadiyespor, sağlı sollu ataklarla Kanlıcaspor kalesine etkili giderek pozisyon üretmeye başladı. Serhat, Gökhan ve Tarkan ile net pozisyonlardan yararlanamayan Üsküdar Temsilcisi 28.dakikada öne geçti. Kanlıcaspor kalecisi Burak'ın hatasını iyi değerlendiren Serhat takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golü ile dahada etkili olan ev sahibi ekip 36.dakikada Zeynel'in kafa golü ile ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Bu gole Kanlıcaspor'un kaleci Burak'a faul yapıldığı gerekçesiyle uzun süre itirazları oldu.

 

İkinci yarıya Beykoz temsilcisi farkı kapatmak için etkili ataklar geliştirsede İcadiyespor defansı başarılı şekilde yaptığı müdafa ile rakibine gol şansı vermedi. İlerleyen dakikalarda yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiren ev sahibi ekip farkı açmaya başladı.

 

65.dakikada Gökhan ve 80.dakikada günün başarılı ismi Serhat ile iki gol daha bulan Üsküdar İcadiyespor, mücadeleden 4-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu. Maç sonu Kanlıcaspor futbolcularının maçın hakemine uzun süren tepkileri vardı.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="126930,126931,126932,126933,126934,126935,126936,126937"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...