Çarşamba, Mayıs 07, 2014

Topkapı Uygulama son sözü söyledi

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvasında B Grubu'ndan çıkacak son takımı belirleyecek karşılaşmayı Topkapı Uygulama farklı kazanarak Mecidiyeköy Uygulama ile oynayacağı çeyrek final maçını beklemeye başladı.



B Grubu'nu namağlup lider tamamlayan Bahçelievler Uygulama'nın ardından çıkacak ikinci takımı belirleyen maçta Topkapı Uygulama ile Bakırköy Vergi Dairesi karşı karşıya geldiler. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ve toplam on bir golün atıldığı karşılaşmada erken bir gol bularak öne geçen Bakırköy Vergi Dairesi, Topkapı Uygulama kalecisi Ayhan'ın kafasına aldığı darbe sonrasında uzun süre duran maçın ilerleyen dakikalarında hücumda istediklerini yapamayıp, savunmada da açıklar verince sahadan 8-3'lük mağlubiyetle ayrılarak bir kez daha grup turlarında turnuvaya veda etti.


 


Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar ve iki takımın da bulduğu bir gol vardı. İlk yarıda daha baskılı oynayan ve bol pozisyon bulan Topkapı Uygulama kalesinde devleşen ve belki de turnuvanın başından beri en iyi performansını sergileyen Bakırköy Vergi Dairesi kalecisini geçemedi.


 


İkinci yarıda tecrübesini sahaya yansıtan ve takım halinde muhteşem bir oyun ortaya koyan Topkapı Uygulama, Sabri'nin plasesiyle karşılaşmada ikinci kez öne geçen Bakırköy Vergi Dairesi karşısında önce beraberliği yakaladı, sonrasında farka koşarak bir üst tura yükseldi ve çeyrek finalde Mecidiyeköy Uygulama'nın rakibi oldu. Maçta Bakırköy Vergi Dairesi'nin gollerini Uğur, Sabri ve Hakan atarken, Topkapı Uygulama'nın sayıları Hüsnü (3), Ali, Kerim, Muzaffer ve Ahmet'ten (2) geldi.


IMG_1761 
Karşılaşmayı tribünden ailesiyle birlikte izleyen ve kendisi de eski bir sporcu olarak amatör futbola gönül vermiş olan Bakırköy Vergi Dairesi'nin teknik sorumlusu Yavuz Sarı maç sonrasında ekibimize yaptığı açıklamada; "Bu sene gerçekten güçlü bir kadro kurduk ve hedefimiz şampiyonluktu. Maalesef olmadı, gruptan çıkmadık. Kısmet değilmiş diyorum. Ancak bugün sahada muazzam bir mücadele vardı. İki takımı da can-ı gönülden kutluyorum, Topkapı Uygulama'ya da turnuvada başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


IMG_1692
MAÇIN YILDIZI: Hüsnü Kahya (Topkapı Uygulama)


IMG_1700
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: İbrahim Bacan (Bakırköy Vergi Dairesi)


 NOT: B Grubu puan durumu ve gol krallığı tablosuna myjobisfootball.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz.


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="125533,125534,125535,125536,125537,125538,125539,125540,125541,125542,125543,125544"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...