Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Sultan Muratspor'dan görkemli açılış

Küçükçekmece’nin köklü takımlarından olan Sultan Muratspor (Öz Muratspor) yeni kulüp binası düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Sultan Muratspor Kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ verdikleri sözlerden birini daha tutarak Sultan Murat'ın
işlek caddelerinden biri olan Sultanmurat caddesi üzerinde,  yaklaşık 600m2 olan yeni lokal binasını Sultanmurat'a ve Sultanmuratsporlu taraftarlara kazandırdı.



Dualar eşliğinde kulüp binasının açılış kurdelesini Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan yardımcıları, eski TFF Başkan vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehri Belediyespor Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçkemce ilçe Müftüsü Cemalettin Bal, Sultanmurat Mahlle Muhtarı Faruk Demir, Sultan Muratspor kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ, Yönetim kurulu, Sultan Muratspor futbolcuları kulüp üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.



Açılışta konuşan Sultan Muratspor kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ ise, spor yapmanın insanların sağlıklı yaşamında önemli bir rolü olduğunu ifade ederek, ‘Bu vesile ile Sultanmurat da yıllardan beri amatör spor için mücadele ediyoruz. Kulübümüze alt yapıda futbolcu yetiştiren Kulüp olarak amacımız sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Bu vesile ile SultanmuratSpor Kulübü’nün açılışında kulübün donanımı için maddi ve manevi yönden bizlere destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadenize ve yardımcılarına iş adamlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz’ dedi.



Açılış töreninde konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Yeni kulüp binasının, Sultan Muratspor Kulübü’ne hayırlı olmasını dilerken, spora ve sporcuya verdikleri destekleri her zaman sürdüreceklerini söyledi. Karadeniz, Biz her zaman sporcu dostuyuz. Küçükeçkemece ilçemizde çeşitli alanlarda birçok takım bulunmakta. Bu takımlara her konuda destek veriyoruz ve vermeyde devam edeceğiz. Küçükçekmecenin en köklü kulübü olan Sultanmuratspor yani Özmuratspor başarılarıyla dikkat çekmekte bu başarılarının devamını diliyorum. Takım üzerinde emeği gecen herkesi kutluyorum. Küçükçekmece bir spor kenti olması için spora yapacağımız yatırımlar devam edecektir dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'da konuşmasında, Küçükçkmece ilçesinin en köklü takımlarından olan Sultanmuratspor'un Başkanı Hasan Gümüşdağ’la yeniden hayat bulduğunu ve Sultanmurat halkına yeni kulüp binasının hayırlı olmasını dilediğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.



Daha sonra yapılan konuşmaların ardından yeni kulüp Binasında emeği geçenlere günün anlamını taşıyan birer teşekkür plaketi takdim edildi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="126770,126769,126768,126767"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...