Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Soma için Amatör camiadan taziye mesajları

Soma'daki maden faciasının ardından İASKF Genel Başkanlığı, TÜFAD ve İASKF Başkan Adaylarından taziye mesajları geldi.

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada "Manisa Soma’dan meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan maden kazasında birçok vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştır. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifa dileriz. Manisa ASKF başta olmak üzere tüm ülkemize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. İASKF ayrıca bu üzücü olay nedeniyle 3 günlük yas ilan edildiğini hatırlatıldı ve bu nedenle 16 Mayıs 2014 Cuma günü yapılması planlanan Atatürk Yol Koşusunun ileri bir tarihi ertelendiğini bildirdi.

 

TFF İstanbul İl Başkanlığı da Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır dilerken, bu hafta sonu oynanacak olan maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını duyurdu.

 

TÜFAD İstanbul Şubesi ile yaptığı açıklamada " Manisa Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

 

Haziran ayında yapılacak olan İASKF seçimlerinde Başkanlığa adaylığını koyan Avukat Ahmet Akpınar ve Seymen Gençtürk de acı olay nedeniyle birer taziye mesajı yayınladılar.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...