Pazartesi, Mayıs 19, 2014

Silivrispor’dan veda yemeği

2013-2014 Futbol Sezonunda başarılı bir grafik çizen ve ligin bitmesi ile birlikte tüm oyuncularıyla helalleşen Silivrispor yönetimi gerçekleştirdiği veda yemeği ile sezona nokta koydu.

Silivrispor yönetimi biten bir sezonun ardından teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarında katıldığı veda yemeğinde bir araya geldiler. Gerçekleştirilen yemek öncesinde kulüp idari binasında takımda forma giyen tüm oyuncuların alacaklarının ödemesi de yapıldı. Yaklaşık iki saat süren yemekte söz alan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, “Play-Off’u kıl payı kaçıran futbolcu kardeşlerim ellerinden gelen her şeyi yapmıştır. Bu yüzden üzülmelerini istemem. Her şeyde bir hayır vardır. Yeni sezonda bu kadroyu bozmak istemiyoruz. Sizlerle tekrar masaya oturup anlaşmaya vardığımız takdirde bizlerle yola devam etmek istiyoruz” dedi.

Gencoğlu, “Yeni sezonda başaracağız”
Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu yemekte yaptığı açıklamasında; “Hepinize teşekkür ederim. Gerçek anlamda kalitesi yüksek bir lig mücadelesi yaşadık. İyi bir ekip olduk ve ligin tozunu attık. Bir takım talipsizlikler yaşadıysak da bunu yeni sezonda telafi edeceğinizden eminim. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

Yaşar, “Play-Off oynamak isterdik”
Silivrispor takım Kaptanı Yunus Yaşar ise yaptığı açıklamasında; “Takım olarak Play-Off oynayamadığımız için üzgünüz. Biz futbolcular elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Bazen yaşanan sakatlıklar ve kart cezaları nedeni ile maçlarımızda istemediğimiz puanlar kaybettik. Yönetim kurulumuza teknik heyetimize ve idari menajerimize teşekkür ederiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="127346,127345,127344,127339,127340,127341,127342,127338"]

 

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...