Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Sayhan: Sonuna kadar savaşacağız

Spor-Toto 2.Lig'e çıkacak son 3 takımı belirleyecek 3.Lig Play-Off maçlarında yer alan kulüplerden biri de İstanbulspor AŞ. Teknik Patron Fahrettin Sayhan, zorlu maçlar öncesi umutlu konuştu.



Fahrettin Sayhan, Yeni Diyarbakırspor maçı öncesi şunları söyledi:


Sezon başı bütçemizle belki sondan beşe girecek bir takımdık ancak müthiş karakterli oyuncularım ve teknik ekibimle yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen play-offlar'dayız. Amacımız buradan elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olarak çıkmak.. Ben burada her takımın şansının eşit olduğunu düşünüyorum, biz genç ve karakterli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Ben oyuncu olarak minik takımdan A takıma bütün kategorilerinde oynamaktan şeref duyduğum İstanbulspor'da teknik adam olarak görev yapmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Biz İstanbulspor ailesi olarak çok mutluyuz, harika tesislerimiz var, oyuncularım ve ben burayı evimiz olarak benimsedik. Yaşadığımızı sıkıntılara rağmen biz her zaman gelişme gösterdik. Devre arası birçok oyuncumuzu kaybetmemize ve uzun sakatlıklara rağmen altyapıdan 1995'li kaleci Kubilay, 1997'li Ahmet ve 1994'lü Deniz'i oynatarak ligi 2. bitirdik ve play-off'lara kaldık. Bu çocuklar ellerinden geleni yaptılar ve bizleri mahcup etmediler şükürler olsun.

'Sonuna kadar savaşacağız'
Play-offlarda sinirlerine hakim olan, sahada yüreğini ortaya koyan, daha çok arzu edenin kazanacağını düşünüyorum. Tabi şans faktörü de çok önemli. Biz bir markayız, tarihinde Kurtuluş Savaşı'nda son sınıf öğrencileri cepheye gitmiş, okulu da sarı renge boyatıp hastahaneye çevirmiş, cephedeki bütün öğrencileri şehit olunca okulun yarısı matem nedeniyle siyaha boyanmış ve sarı siyah renkleri almış bu asil camiaya şampiyonluğu getirmek için oyuncularımla birlikte sonuna kadar savaşacağız. Armanın ve formanın hakkını vermek için elimizden geleni yapacağız.


Rakibimiz Yeni Diyarbakırspor. Futbolcu olarak Diyarbakır'da oynadım, bu da benim için ayrı bir gurur. Futbolu çok seven bir şehir, onlar da çıkmak için elinden geleni yapacaklar. Maçların dostluk ve fair play içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Buradan sezon başı bana güvenerek takımı teslim eden başkanımıza, teknik ekibimdeki bütün hocalarıma, karakterli ve takım ruhunu sahaya yansıtan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbulspor'un emektarları, çimlerimize bakan Muammer abi ve Yaşar abi, aşcımız Arif, malzemecimiz Mustafa ve masörümüz Zekiye ayrıca çok teşekkür ediyorum. Büyük İstanbulspor ailesinin birer parçaları onlar. Şampiyon olarak kupayı Muammer abimize getirmek istiyoruz.


Roportaj Transfermerkez.Com Adına Yakup Ateş ve Haydar Bulaca'nın katkıları ile yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...