Perşembe, Mayıs 08, 2014

Murat Yıldırım: Gücümüzü arkadaşlıktan aldık

İstanbul Amatör Lig'in bitimine üç hafta kala Leventspor'a transfer olan ve İstanbul Şampiyonluğu'nda önemli bir  yeri olan Murat Yıldırım, ''tarifi inanılmaz bir 4 ayı bu takımda yaşadım. Bu 4 aya büyük bir mutluluk ve hüznü sığdırdık''açıklamasında bulundu.

Ocak ayında Leventspor'la aynı grupta mücadele eden Reşitpaşaspor'dan transfer edildikten sonra, Klasman Grubu'nda en çok süreyi alan futbolcu, ''takım arkadaşlarımı tanıdıktan sonra hayatımın en doğru kararını verdiğimi gördüm'' dedi.

Antrenmanların meyvesini maçta aldık
Murat Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: Reşitpaşaspor'da oynarken Leventspor ile deplasmanda olaylara sahne olan talihsiz bir maç oynadık. Daha sonrasında ise Ocak ayı transfer döneminde yine bu kulübe transfer oldum. Oynadığımız maçların sıkıntı geçmesi sebebi ile aslında benim için zor bir seçim oldu. İlk antrenmana yeni takımım ile çıkmam birlikte belki de hayatımın en doğru kararını verdiğimi gördüm. Kırmızı siyahlı forma altında SAL 1.Grup'ta 2 resmi maçta ter döktükten sonra, Antalya'da Klasman Grubu maçlarına hazırlanabilmek için çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Burada takım arkadaşlarımı daha da yakından tanıma fırsatım oldu. Kampta çok iyi çalıştık. Güzel anılar ve enerji ile İstanbul'a dönüp Klasman Grubu maçlarına başladık. Bu takımda her şey başkaydı. Antrenman sonlarında 25-30 dakikalık çift kale maçlarındaki gayretimizin, isteğimizin, hırsımızın meyvesini maçlarda aldık. Rekorlarla birlikte 2 kupayı müzemize götürdük.


 


tn_IMG_5107

Taraftarımız yoktu ama...
Klasman maçlarında kritik maçlardan da geçtiklerini ifade eden Yıldırım, ''Klasman maçlarında çok kritik dönemlerden geçtik. Takımdaki ağabeylerimiz bize her zaman destek olup, her zaman bir arada tutunmamızı sağladılar. Levent Spor Kulübü''nde başarı böyle geldi. Taraftarımız olmamasına karşın gücümüzü arkadaşlıktan aldık. Bu vesile ile takımımızın büyükleri kaptan Mustafa Tosun'a, Tugay Uzyürek'e Hasan Fırat'a, Serkan Erok'a teşekkürlerimi sunuyorum. Şampiyonluğu garantilimizden birkaç gün sonra da tarifi anlatılamaz bir acıyla sarsıldık. Bizlerin her derdine koşan, her şeyiyle ilgilenen, sıkıntılarımızı çözmekte yardımcı olan, kulübümüzün her şeyi Amaç Şenozan ağabeyimizin vefat haberini aldık. İşte bu dakikadan sonra sevincimiz hüzne döndü. Belki sezonu iki kupayla kapatıp büyük bir iş başarmış olabiliriz ama kulübümüz büyük bir değerini kaybetti. Mekanın cennet olsun Amaç ağabey. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta Amaç Şenozan olmak üzere, Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Teknik Heyetimize ve Kulüp çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum'' ifadelerini kullandı.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...