Perşembe, Mayıs 08, 2014

Mardinspor'dan sıcak gelişmeler

3.Lig'e yükselmek için final maçına çıkacak olan Mardinspor'da görevinden istifa eden Teknik Direktör Seyithan Özdaş'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmedi.
Mardinspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, ''Yıllardır Mardinspor'da top koşturup ve teknik direktörlük yapan, bu takımın iyisiyle kötüsüyle hep yanımızda olan sayın Seyithan Özdaş'ın yaptığı istifası yönetim kurulu olarak kabul edilmemiştir. Seyithan hoca bu takımda emeği büyüktü. Liderlikte büyük bir paya sahiptir. Bu kadar önemli ve kritik maçta hocamızın yanımızda olması bizim için büyük bir eksiklik olacağı göz ardı edilemezdi ve bu sebeple kesinlikle hocamızın istifası kabul edilemez bir durumdur. Takım, yönetim,taraftar/halk şuan kenetlenmiş durumda. Cumartesi günü oynanılacak maça adapte olmak için çaba sarfetmekteyiz. Bu kenetlenme de hocamız bizim için büyük bir kayıp olacağı nitekim kaçınılmazdı şu an Seyithan hocamızın aramıza dönmesinin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.


Öte yandan şehri terk eden futbolcular da Pazartesi gününden itibaren Mardin'e geri döndü.


Mardinspor Cumartesi günü saat 15.30'da Malatya İnönü Stadı'nda Bayburt Grup il Özel İdare ve Gençlik Spor ile 3. Lig'e yükselmek için oynayacak. Kazanan 3. Lig'e yükselecek.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

dds dedi ki...

tff ye bir çift sözüm var sizden cacık yapmaya hıyar bile olmaz... türk milli takımının neden ermenistanın gerisinde kaldıgı ortadadır.. gerçekler bunlar.. 1.olmuş takımla diğer 1.olmuş takımı eşleştirecek kadar aptalsınız.. sizde sike sürülecek beyin yok..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...