Çarşamba, Mayıs 07, 2014

Kurt, “Başarımızı kıskananlar var!”

Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt bu zamana kadar Silivrispor’a destek verenlere teşekkür etti ve geçmiş başarılı bir sezonun değerlendirmesini yaptı.

 

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor maçı ile 2013-2014 Futbol Sezonunu 6. olarak tamamladı. Geçmiş yıllara oranla başarı çıtasını her geçen gün arttıran Silivrispor’da İdari Menajer Özgür Kurt geçen sezonun değerlendirmesini de yapan Özgür Kurt, “Silivrispor halkının desteğini alarak iyi işlere imza atmıştır” dedi.

 sinirlspor (2)

İYİ BİR KADRO OLDUK
Silivrispor idari Menajeri Özgür Kurt açıklamasında; “Sezon başında 24 yeni oyuncu, 3 yeni hocamız, masörümüz ve malzemecilerimizle tamamen yepyeni bir kadro ile lige başladık. Tamamen yeni bir kadro ve yeni bir ekip ile lige merhaba dedik. Bilindiği üzere ligin ilk haftalarında maçlarımızın çoğunu deplasmanda oynamak zorunda kaldık. İlçe stadımızın zemininin yenilenmesi işi dolayısıyla ligde bir takım olumsuzluklar da yaşadık. Takımımız ilk maçlarını kendi saha ve seyircimizin önünde oynayamamanın verdiği sıkıntı ile biraz stres yaşadık ve yaşattık. İlk haftalarda önemli kilit noktalardaki oyuncularımızın sakatlıkları ve bazı oyuncularımızın transferlerinden dolayı çalışmalara geç katılmaları bizi olumsuz etkilemiştir. İlk haftalardaki sıkıntıları atlatmamızın ardından da hak ettiğimiz çıkışımızı yakaladık.

 

KENDİ EVİMİZDE ÇIKIŞA GEÇTİK
Takımımızın ligin son haftasına kadar Play-Off’u kovalayacağından şüphem yoktu. Bu konuda şahsımı ve takımımızı destekleyenler de gördü ki ligin son haftasına kadar hedefimizden sapma yaşamadık. Son haftalarda yaşadığımız talihsizlikler neticesinden de son maçta umduğumuzu bulamadık. Ligde ilk haftalarında beraberlik serileri devam ederken unutulmamalıdır ki Ziraat Türkiye Kupasında da tur atlayarak yolumuza devam ettiğimizin de unutulmaması gereklidir. Bu durum bize manevi ve maddi açıdan moral de vermiştir. Ligin 9. haftasındaki Adıyaman maçı ile birlikte ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bundan sonra da bütün bir ekip hedefimiz için savaştık.

 sinirlspor (6)

SÜPER LİGE OYUNCU VERDİK
Türkiye kupasında Sivasspor ile eşleşmemiz ve burada iyi bir oyun çıkarmamız Silivri için önemli bir gelişmeydi. Bu maçın ardından da bir oyuncumuzun Süper Lige transfer yapması bizim için önemliydi ki alt liglerden de Süper Lige oyuncu verilebilirliliğini göstermiş olduk. Bu durum genç oyuncularımıza da katkı sunmuştur.

 

SON ANA KADAR HEYECANI YAŞADIK
Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Birbiri ardına aldığımız galibiyet serileri ile ligde fırtına gibi estik. Taraftarımız da aynı zamanda ikinci yarı daha bir istekle destek verdi ve birlikte bütünlüğü sağladık. Taraftarımız ve halkımız takımına yeterince sahip çıkmıştır. Ligde son 5-6 haftada yaşadığımız sakatlıklar ve cezalı oyuncularımızın artması bize olumsuz yansıdı. Hocalarımız burada kadro kurma sıkıntısı çekti. Ligin son haftasındaki Kahramanmaraş maçına kadar iddiamızı sürdürdük, hatta maçın 87. dakikasına kadar bizim Play-Off iddiamız vardı. Yediğimiz talipsiz bir gole de bu hedefimizden uzaklaşmış olduk.

 sinirlspor (4)

REFERANSIM KARİYERİMDİR
Silivrispor’da artık hedefler büyüdü. Yeni sezonda da bu büyüyen hedefler doğrultusunda çalışmalar yapmamız lazımdır. İnanıyorum ki yeni sezon öncesinde gerçekleşecek olan olağan kongremizin ardından oluşacak yeni yönetim bu hedefleri dikkate alacaktır ve bunun için çalışmalarını yapacaktır. Bizler gelip geçiciyiz. Yaklaşık 10 yıldır Silivrispor hizmet veriyorum. Bu hizmetimin de karşılığını gerek maddi gerekse de manevi olarak aldım. Buradan aldığım maddi karşılığın yanı sıra yaklaşık 19 yıllık bir özlemi tüm Silivri ile birlikte bitirmenin mutluluğu ile hiçbir maddiyatla karşılanamaz. Dolayısıyla benim buradan kazandığım maddiyattan ziyade ruhumu huzura kavuşturan maneviyattır.

 

YENİ SEZONUN KADROSU HAZIR
Yeni sezonda da mevcut yönetimimizin talimatları neticesinde kadromuz oluşturuluyor. Bu sezon kurduğumuz takım ile tüm Türkiye nasıl ki Silivri’nin ve Silivrispor’un büyüklüğünü ve güzelliğini gördüyse yeni sezonda da buna kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şahsım adına son ana kadar Silivrispor’un başarı çıtasını yükseltmek adına var gücümle canla başla çalışacağım. Yeni sezonun oyuncu yapılanmasını da bitirmek üzereyim. Yeni sezonda yepyeni ve çok daha güçlü bir Silivrispor göreceksiniz. Bunun teminatı benim geçmişteki kariyerimdir. Unutulmamalıdır ki ben Silivrispor’un neferiyim.

 sinirlspor (5)

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Bana göre çok güzel keyifli ve heyecanlı bir lig yaşadık. Hatta son maçımızın son saniyelerine kadar büyük bir heyecan içinde bekledik. Sezon başından bu zamana kadar geçen süreçte bizleri hiçbir bir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteğini bizlerden esirgemeyen Silivri İlçe Kaymakamımız Sayın Salih Keser’e, Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, ilçemizde faaliyetlerini sürdüren siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, Silivri halkına, Silivrispor’umuzun büyük Kasaba Taraftar Grubuna, basınımıza, teknik kadromuza, oyuncularımıza, malzemecilerimize, masörümüze ve çıktığımız zorlu yolda bize inanan ve her türlü desteği esirgemeyen yönetim kurulumuz ile birlikte Kulüp Başkanımız İhsan Atun’a teşekkürler” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

1 yorum:

sprtmen dedi ki...

Sizin harcadığınız paranın 3 de ikisini harcayan takımlar playofa kaldı kendi sahanda ankara demiri kızılcabölüğü yeneme ve son dakikada lakayt oynamaktan beyler beyinden gol ye sonra burada başarılı sezon geçirdik diye açıklama yap sizin başarı anlayışız bumu çocukmu Kandırıyorsunuz allahaşkına...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...