Pazartesi, Mayıs 12, 2014

Kelle İbrahim Turnuvası başladı

Beykoz Spor Kulübü tarihine damgasını vurmuş ve adı ilk anılanların başında gelen İbrahim Kelle adına bu sene 2.düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası bir birinden çekişmeli maçlar ile hafta sonunda başladı.


Turnuvanın ilk resmi müsabakası öncesinde sahaya çıkan çeşitli kulüplerin başkan ve yönetici ve diğer isimlerden oluşan futbolcular bir gösteri maçı yaptılar.

Beykoz Kulüpler Birliği Yönetimince oluşturulan bir heyetin organize edeceği turnuvada profesyonel liglerden tanıdık birçok sima değişik takımlarda forma giyecek. Turnuvaya ilişkin açıklamada bulunan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, geçen seneki turnuvanın ilk olması sebebi ile bazı kurallarda esneklik oluştuğunu ancak bu seneki 2.turnuvanın ise belli bir statüden oluştuğuna dikkat çekerken,”İbrahim Kelle ya da çok söylenen ismi ile “Kelle İbrahim” adını yaşatmak için bu sene 2.düzenlediğimiz turnuvaya ismini verdik. Ben çok güzel, heyecanlı ve gelenlerin memnun kalacağı, futbola doyacağı bir turnuva beklentisi içerisindeyim. Öncelikle de fair-play ruhunu maçlarda hakim kılınmasını istiyor, tüm takımlara ve futbolculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Turnuva Tertip Komitesi: :1-Şeref Kurtuluş (Başkan), 2-Serdar Lüleburgaz (Başkan Yardımcısı), 3-Yaşar Kesici (Sekreter), 4-Hasan Avcı (Muhasip), 5-Mustafa Kurtuluş (Muhasip Yardımcısı), 6-Mustafa Kaya(Teknik Ekip), 7-Birol Şahin(Teknik Ekip), 8—Cihangir Çelik (Teknik Ekip) 9-Hakkı Baş (Teknik Ekip), 10-Cevdet Taşkıran (Sekreter Yardımcısı), 11-Halil Tekin (Sağlık), 12-Talip Ercan (Basın)
Geçen Seneki ilk turnuvada olduğu gibi takımlardaki tanıdık simalar gözlerden kaçmıyor. Bunlar arasında Paşabahçe Takımında Türk Milli Futbol Takımlarında forma giymiş Ogün Temizkanoğlu, Sercan Görgülü, Recep Çetin gibi isimlerin olması dikkatleri fazlası ile çekti. Öte yandan diğer takımlarda da Beykoz takımında forma giymiş birçok yetenekli ismin de bulunması notlarımız arasında idi. Turnuvanın ilk maçı Paşabahçe ile Kemer takımları arasında müthiş bir çekişmeye sahne olurken yeşil-kırmızılı ekip müsabakadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

İlk haftanın tüm maç sonuçlarına gelince ;
PAŞABAHÇE-KEMERSPOR : 1-0
GÜMÜŞSUYU-ANADOLUHİSARI : 7-2
BEYKOZ VETERAN-YENİMAHALLE : 8-3
BEYKOZ DEVLET HST.-BJK BEYKOZ FUTBOL OKULU : 2-2
40 ( + ) - ORTAÇEŞMESPOR : 4-1

HABER-FOTORĞAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="126431,126430,126429,126428,126427,126433"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...