Perşembe, Mayıs 08, 2014

Karasuspor'da yeni Başkan Yılmaz Ekşi

Karasuspor’da olağan kongre 5 Mayıs Pazartesi günü Kulüp lokalinde yapıldı. Kulübün yeni Başkanı Yılmaz Ekşi olurken Yönetim Kurulu da belirlendi.


Başkanlığa Yılmaz Ekşi getirilirken, yönetim şu isimlerden oluştu  Yılmaz Ekşi Kulüp Başkanı , 2nci Başkanlığa Aydın Aldemir , Genel Kaptanlığa Cihat Ekşi , Saymanlığa Soner Sofuoğlu , Kulüp idari menajerliğine Onur Burak Arslan , yönetim kurulu üyeliği Selami Türkmen ve Süleyman Yavuzyiğit getirildi.Başkan Ekşi ; “2 sezondur bu takımla haşır neşiriz. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Babi bu başarımız tesadüf değil , inancımızın eseridir.  Ayrıca başarımız tek başına olan bir eylem değil, ben başta Hasan Özkan kardeşime açıkçası kulübümüze bir şişe su veren tüm esnaflarımıza , ayrıca Lokantacı esnafımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 2014-2015 futbol sezonunda sadece biz yönetim değil , tüm Karasulu iş adamlarımıza esnafımıza Kulüp olarak şükranlarımı sunuyorum. kongremiz herkese hayırlı olsun “dedi.

Karasu’da hüzünlü veda
Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan başkanlığı Yılmaz Ekşi’ye devrederken, Karasuspor’lu Abdülkadir Baş futbolu bıraktığı açıkladı.


Onursal Başkan Yılmaz Ekşi ve Yemen Ekşi

Özkan başarılı oldu
2 yıldır Karasuspor Başkanlığı yapan Hasan Özkan , yapılan olağan kongre ile Başkanlığı Yılmaz Ekşi’ye devretti. Eski Başkan Özkan ; “İyisi ile kötüsü ile güzel günler yaşadık. Tüm futbolcu arkadaşlarım ve yönetici arkadaşlarım ile bu iki yılda yaptıklarımız ortada. Başta yeni Başkanımız Yılmaz Ekşi , Aydın Aldemir ve diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. O’nlar olmasa ne BAL’a çıkabildik ne de BAL’da kalabilirdik. Elbette taraftarımızın yeri asla tartışılmaz Kısacası şimdiye kadar Karasuspor’umuza emeği geçen her Karasulu futbol severlerimize yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Başkanlığı bırakmış olsam bile , Karasuspor sevdamız asla bitmeyecek bitmezde.

Futbola son nokta
Abdülkadir Baş , futbola son noktayı koydu. Baş yaptığı açıklamada ; “18 yıldır futbol  oynamaktayım. Uzun yıllar profesyonel oynadım.  Başarılı olduğum maçlar mutlak surette var. Geçtiğimiz sezon Karasuspor’da Süper Lig maçları oynadım ve sonunda mutlu sona ilçe olarak ulaştık. BAL’a çıktık. Yeni sezonda Kuzuluk Ersoyspor forması giydim ilk devre boyunca Ersoyspor formasını taşıdım. Ligin ikinci devresi Karasuspor formasını seve seve  giydim. Başarılı olduğuma inanıyorum.  Kısacası futbolu doya doya yaşadım. Artık bu doymuşluğumu başarılı bir şekilde nokta koymanın zamanı geldiğine inanıyorum. Futbolun içinde olacağım ama Spor Kompleksi işletmecisi olarak “dedi.


HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...