Perşembe, Mayıs 15, 2014

Karasu kazandı

Maalesef sadece bu haftaya mahsus sizler ile birkaç cümle paylaşacağım. 10 Mayıs Cumartesi günü Sakarya Büyükşehir Belediye Kupası Finali, Kocaali Suni Çim Saha’da oynandı. Bildiğiniz üzere finali oynayan iki takım da Karasu İlçemiz’in güzide takımları Sahil Karadenizspor ile Kuzuluk Ersoyspor idi.

Tabii kupanın sahibi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu haliyle, Karasu Belediye Başkanımız Sevgili Mehmet İspiroğlu da bu kupanın yarı sahibi idi. Ancak ne var ki sevgili Belediye Başkanımız İspiroğlu, 10 Mayıs Cumartesi günü oynanan bu maça gelmedi ya da gelemedi.

Bence mazereti ne olursa olsun, “mutlak gelmeliydi” diye düşünüyorum. Elbette bu benim fikrim. Ama koşullar sevgili İspiroğlu’nu orda gerektiriyordu. Gerçi çok sonra eski kulüp başkanı sevgili Samet Soytürk’ün ofisinde kupalar ile gördük fotoğrafını. O da ayrı bir nezaket tabii.

Gerçi final maçından bir gün sonra Gölköprü Muhtarı Sayın Ali Haldız’ın kızının düğününde Zeki Başkan ile Mehmet Başkan karşı karşıya geldiler. İşte orada ben de vardım. Sayın Toçoğlu, İspiroğlu’na maça neden gelmediğini sordu. Kendisi de başka bir programda olduğunu söyledi. Yetişmek için çok çaba sarf ettiğini söylese de, Zeki başkanın söylediği öyle hafif değildi. “Yazdım Mehmet, bunları yazdımmm, hani bir daha olmasın” dercesine gibiydi.

Sevgili okurlarımız, Karasuspor Başkanı Yılmaz Ekşi ile Serdar Ergelen ile uzun uzadıya bir söyleşimiz vardı. Umarım ölmez isek, haftaya sizler ile paylaşacağız. Şen ve esen kalın.

YAZI: AHMET ŞEN

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...