Salı, Mayıs 13, 2014

Karagümrük'ün rakibi belli oldu

Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play Off karşılaşmasında Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, finalde Localtime Fatih Karagümrük'ün rakibi oldu.


Bugün saat 20.30'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golü 34.dakikada Gökhan kaydetti.


Kırmızı şimşekler 2 maçta da kazandı
Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta ligde iki kez karşı karşıya gelen Localtime Fatih Karagümrük iki maçından da galibiyetle ayrıldı. Kahramanmaraş'taki maçta Mehmet ve Recep'in (2) golleriyle 3-2, Vefa Stadı'nda da Gökhan, Arif, İbrahim ve Recep'in golleriyle Karagümrük 4-1 galip ayrıldı.


Recep boş geçmiyor
Localtime Fatih Karagümrük'ün genç forveti Recep, hem İstanbul'da hem de Kahramanmaraş'ta oynanan maçlarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ağlarına gol attı. Bugün de Samsun'da oynanan maçta takımının ilk golünü kaydeden Recep, Perşembe günü oynanacak olan final maçında yüksek form grafiği ile dikkat çekiyor.


Localtime Fatih Karagümrük ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Perşembe günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Kazananın Spor Toto 2.Ligi'ne yükseleceği maçın saati Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...