Pazartesi, Mayıs 19, 2014

İstanbul Üniversitesi penaltılarla kaybetti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde düzenlenen Futbol Süper Lig Müsabakaları Kayseri'de yapıldı. Türkiye'nin en iyi 9 üniversitesini biraraya getiren turnuvada, şampiyonluk ipini penaltılar sonucunda İstanbul Üniversitesi'ni 5-4 geçen Pamukkale Üniversitesi gögüsledi.
Normal süresi 0-0 biten final karşılaşmasını penaltılarla kazanan Pamukkale Üniversitesi kupasını Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof Dr. Kemal Tamer'den aldı. stanbul Üniversitesinde Emre Turko 4 gol ile turnuvanın gol kralı oldu.

İstanbul Üniversitesi'nin teknik direktörü Murat Kaya turnuvanin ardindan şunları söyledi " Çok baskın oynadığımız ve kesinlikle kazanmayı hakettiğimizi düşündüğüm finali penaltılarla kaybetmek bizi çok üzdü. Pamukkale'yi tebrik ediyorum. 3 sezondur yarı finalde turnuvaya veda ediyorduk bu sezon şeytanin bacağını kırdık finale yükseldik fakat şampiyonluk olmadı.
5 sezondur Süper Lig'de mücadele ediyoruz ve Türkiye'nin en kaliteli üniversite takımlarıyla karşılaşıyoruz.
Haliç Üniversitesi'nden sonra bu turnuvanın en başarılı ve istikrarlı takımı olmak bizi çok mutlu etti. Umarım seneye altın madalya bizim olacaktır".

Takım kaptanı Mehmet Aytemiz ise düşüncelerini şu şekilde aktardı. " çok iyi bir ekibiz ve bunu final oynayarak bir kez daha gösterdik. Geçen hafta Konya'da Üni-Lig Futsal Türkiye Şampiyonu olduktan sonra futbolda da bunu başarmak istiyorduk fakat penaltılar buna izin vermedi. Bütün takımı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdiki hedefimiz 23-29 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak Futsal Süper Lig finallerinde son şampiyon ünvanımızı korumak olacak".

Kayseri'de düzenlenen turnuvanın takım sıralaması şu şekilde oldu.
1- Pamukkale Üniversitesi
2- İstanbul Üniversitesi
3- Bahçeşehir Üniversitesi
4- İst.Aydın Üniversitesi
5- Anadolu Üniversitesi
6- Haliç Üniversitesi
7- Erciyes Üniversitesi
8- Marmara Üniversitesi - Küme Düştü.
9- İst Kavram MYO - Küme Düştü

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...