Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Güneşli Vergi Dairesi yarı final biletini aldı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvasında kıran kırana geçen ve normal süresi 3-3 sona eren maçta penaltı atışları sonrasında gülen taraf Güneşli Vergi Dairesi oldu 10-9.



Karşılaşmaya Güneşli Vergi Dairesi tempolu başladı ve ilk on dakikayı Samet ve İbrahim'in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. Gollerden sonra toparlanmaya başlayan Pendik Uygulama'da sahneye çıkan İbrahim birini doksana taktığı iki vuruşla skora dengeyi getirdi ve devre 2-2 beraberlikle sona erdi.


 


İkinci yarının başlarında her iki takım da oyun kurmakta zorlanırken, zaman zaman sertleşen karşılaşmada oyunun sürekli durması tempoyu aşağıya çekti. Günün yıldızı İbrahim'in golüyle Güneşli Vergi Dairesi bir kez daha öne geçerken, gol sonrasında gelişen Pendik Uygulama ataklarında iki kritik müdahaleye imza atan Güneşli Vergi Dairesi kaptanı Ferhat, yine bir Pendik Uygulama atağında kendi ceza alanı içerisinde rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda "devam "dedi, ancak Ferhat "kendi faulünü kendi verip" topu eline alınca hakem tereddütsüz beyaz noktayı işaret etti. Penaltı atışını gole çeviren kaleci Hakan Pendik Uygulama'yı maçta tekrar ümitlendirdi ancak kalan dakikalarda iki takım da başka gol bulamayınca yarı finale çıkacak son takımı belirlemek için seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonrasında rakibini 10-9 mağlup eden Güneşli Vergi Dairesi yarı final biletini aldı.


 


Karşılaşma sonrasında Güneşlili oyuncular sahada büyük bir coşku yaşarlarken, Pendik Uygulamalı oyuncular ve teknik sorumlu Faruk Şamcı karşılaşmanın hakeminin bariz penaltılarını vermediği iddiasıyla turnuvadan elenmelerine tepki gösterirken, Yusuf'un kaçırdığı penaltı sonrasında Şamcı "Anadolu takımlarının hakkı her zaman yeniyor. Buz gibi penaltımız verilmedi. Hakkımız olan maçta elenen taraf olduk, bu durumu hazmedemiyorum." şeklinde konuştu.


 


Pendik Uygulama'nın penaltıları; Hakan (+,+), Yusuf (+,-), İbrahim (+), Muhammet (-), Aydın (-), Sezgin (+), Yakup (+)
Güneşli Vergi Dairesi'nin penaltıları; İbrahim (+,+), Samet (-,+), Bünyamin (-), Erdoğan (+), Ferhat (+), Zakir (+), Kerim (+)


 


MAÇIN YILDIZI: Halil İbrahim Dursun (Güneşli Vergi Dairesi)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Levent Kurt (Güneşli Vergi Dairesi)


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="126858,126859,126860,126861,126862,126863,126864,126865,126866,126867"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...