Perşembe, Mayıs 15, 2014

Gol geldi, maç yarıda kaldı!

İstanbul U19/2 Ligi 12.Grup’ta ilk 4 maçını kayıpsız geçen ve gizli lider konumunda olan Şehreminispor, Namık Sevik Stadı’nda grubun en az gol yiyen takımı Şehzadebaşıspor’u konuk etti. Grupta önemli bir maç olmasının da etkisiyle maça yoğun ilgi vardı ancak maç tamamlanamadı.



 

İlk yarıda iki ekipte öne geçmek için çok uğraş verse de, kaleciler önemli bir tehlike yaşamadan iki ekibinde defans oyuncuları atakları savuşturmayı başardılar. İki takımda ilk yarıda birbirine diş geçiremeyince, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 0-0

 

Golle beraber gelen gerginlik
İkinci yarının hemen başında, Şehzadebaşıspor sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşun sonunda golü bulup 0-1 öne geçti. Şehreminispor oyuncuları golün şoku ile birbirilerine baka kalırken, Şehzadebaşıspor ekibinde golü kaydeden oyuncu, gol sevincini biraz abartıp tribünlere sus işareti yapınca, bir anda tribünden bardak sular ve birkaç adette yine maç başlamadan önce seyircilerin patlattığı torpiller sahaya fırlatıldı. Şehreminispor yedek kulübesindeki oyuncularda tribünlere hareket yapan oyuncuya sinirlenerek sahaya girince, ev sahibi ekibin teknik direktörü Nejat Tatar, tribünleri ve oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ancak hızını alamayan taraftarlar, rakip takımın kulübesinin olduğu bölüme de giderek, burada da sahaya yabancı madde atmaya devam ettiler. Bu olaylar esnasında taraftarların Hakeme herhangi bir olumsuz hareketi ve tepkisi olmamasına karşın hakemler soyunma odasının yolunu tuttular. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Nejat hoca oyuncularını ve tribünleri sakinleştirmek için büyük bir gayret gösterirken, konuk ekibin antrenörü Fatih hocanın da, tribünlere hareket yapan oyuncusunu sert bir dille eleştirmesi gözümüze takılan noktaydı. Yaklaşık 5 6 dakikalık hareketli dakikalardan sonra, tecrübeli saha komiseri Arif Pelin’in de bilgi verdiği polisler sahaya gelmişlerdi ancak polisler sahaya geldiğinde zaten olaylar yatışmış ve iki ekibinde hocası maçı oynama isteklerini hakeme bildirmişlerdi. Hakemde antrenörlere verdiği bilgide kurulla irtibata geçtiğini ve maçı kaldığı yerden oynatmayacağını bildirince iki ekibinde oyuncuları soyunma odasının yolunu tuttular.

 

İki takımın oyuncuları da stattan ayrılmak için hazırlık yaparken, hala siniri geçmemiş taraftarlar olabileceğini düşünüp ve Şehzadebaşıspor kafilesine ve aracına zarar gelmesi ihtimaline karşılık, Şehreminispor başkanı ve antrenörü, bizzat stat çıkışına kadar rakiplerine eşlik ettiler.

HABER-FOTOĞRAF:MELİH ÖZTÜRK

[gallery link="file" ids="126950,126949,126948,126947,126945,126946"]

1 yorum:

murat dedi ki...

hakemlere acayip yetki verilmiş hemen içeri giriyorlar yazık valla

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...